Descinderi la clanul Duduianu. Ce maneliști celebri ar fi fost tâlhăriți de interlopi

Ultima actualizare: 21-07-2020 18:17

O amplă operațiune judiciară a avut loc în Capitală, Ilfov și în Teleorman. Au fost nu mai puțin de 11 percheziții care au vizat din nou temutul clan interlop al Duduienilor.

 

UPDATE Acuzațiile vizate în această anchetă sunt de șantaj și tâlharie, iar presupusele victime ar fi celebri cântareți de manele.

Ingredientele acestui caz sunt demne de manele, dar și de maneliști, maneliști care s-ar fi plâns autorităților judiciare că ar fi căzut pradă unui temut clan din Capitală.

Cel puțin deocamdată nu se cunoaște oficial identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile, dar potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță.

Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizte de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora erau puși să le cânte piesele preferate le erau luați cu forța.

În alte cazuri, erau puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați.

 

Peste 100 de polițiști la descinderi

 

Peste 100 de poliţişti din cadrul DGPMB pun în aplicare, marţi dimineaţa, 11 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman într-un dosar de tâlhărie şi şantaj, 13 persoane urmând să fie conduse la audieri.

Potrivit Poliţiei Capitalei, percheziţiile beneficiază de sprijinul sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor, al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente.

Surse judiciare susțin că este vorba despre clanul Duduianu, membrii acestuia tâlhărind mai mulți cântăreți de manele.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO