240 mil de euro au fost alocate pentru toate gropile din Romania. Sova: Mi-au cerut 4 miliarde euro

19-04-2013 14:14

Dan Sova

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes nat, Dan Sova, a declarat ca bugetul din acest an pentru astuparea gropilor de catre CNADNR va ajunge la 240 milioane euro.

Alte sume sa fie suportate din bugetul Ministerului de Finante, pentru reabilitari.

"Acum, de exemplu, avem pentru gropi, ca sa fiu foarte explicit, o alocare de 180 de milioane de euro, care probabil ca va fi suplimentata undeva la vreo 230-240 de milioane de euro si incercam sa facem ce se poate in tara."

"Directiile regionale de drumuri si poduri, analizand situatia infrastructurii, au facut cereri catre CNADNR de peste 4 miliarde de euro, numai pentru gropi, dar bugetul e de 200 si ceva de milioane de euro. Fireste, se poate, si cererile lor sunt exagerate.

"Eu din ce am vorbit la CNADNR si din informatiile pe care le-am obtinut si de la Consiliul de Administratie sunt bani suficienti pentru a acoperi gropile. Restul intra pe bugetul mare de la Finante pentru reabilitari", a declarat el.

Dan Sova a facut aceste afirmatii la Palatul Parlamentului, unde a participat la lucrarile atelierelor organizate de PSD.
 

Sursa: Mediafax

Tags: gropi, dan sova,


VIDEO PROTVPLUS.RO