Cum îşi ţinea sub control Gheorghe Dincă vecinii. "Exercita o dominaţie asupra lor"

Ultima actualizare: 10-08-2019 10:33

Anchetatorii s-au întors vineri în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, după o zi de pauză, și au căutat noi probe.

Au încărcat în remorca unui tractor mai multe resturi strânse din curte pentru că vor să curețe locul ca să înceapă săpăturile.

Cel puţin doi apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă au fost chemaţi la poliţia din Caracal ca să explice legăturile pe care le aveau cu suspectul. Anchetatorii au vrut să afle de la ei şi dacă bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza le-a folosit telefoanele ca să îi sune pe părinţii victimelor.În plus, anchetatorii vor să compare amprentele lor cu cele găsite în casa lui Dincă.

Pe de altă parte, după o zi de pauză, anchetatorii au reluat cercetările în gospodăria lui Dinca. Mai mulţi saci plini cu tot felul de resturi au fost încărcaţi într-un tractor. Criminaliştii vor să strângă toate gunoaiele din curte pentru că mai apoi să înceapă săpături în locurile în care individul ar fi putut ascunde probe.

Cât îl priveşte pe Gheorghe Dincă, bărbatul a asistat vineri la cercetări. Cei care au fost audiaţi până acum în cazul lui au început să îi construiască un portret de om violent care îşi domina apropiaţii.

"A bătut multe persoane din jurul lui oamenii care lucrau în curte, oamenii pe care îi trimitea să îi facă anumite servicii. Se pare că aceştia, din când în când, luau câte o bătaie, aşa, zdravănă. Şi prin asta îşi exercita el dominaţia asupra lor”, spune Tonel Pop, avocatul familiei Luizei. "Era preocupat de tot ce însemna sex, avea o obsesie pentru sex. Pot să vă spun că are mii de poze, ne-a fost imposibil să le vedem pe toate, le-am văzut în mare parte şi au fost căutate anumite fotografii, cel puţin după descrierea lui. A fost întrebat: măi, tu ai ceva de genul acesta?"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO