Cu toata viteza spre moarte. Un sofer a murit strivit in cabina TIR-ului

Ultima actualizare: 18-10-2012 18:56

Prea grabit sa ajunga acasa, un sofer din Alba si-a incheiat drumul si viata pe Dealul Negru. Intr-o curba periculoasa, el n-a mai putut stapani mastodontul, care s-a rasturnat in rapa. Barbatul de 38 de ani a murit strivit in cabina.

Aflat la volanul unui TIR incarcat cu furaje pentru pasari, barbatul venea de la Constanta si se indrepta spre casa, in Alba. Oboseala si viteza excesiva l-au facut sa piarda controlul volanului intr-o curba periculoasa din apropierea localitatii argesene Cotmeana.

TIR-ul s-a rasturnat, dar a ramas intr-o pozitie instabila, ce a ingreunat mult munca echipelor de interventie.

Pompierii, politistii si ambulanta au ajuns repede la fata locului, dar au constatat ca au mainile legate: nu puteau ajunge cu niciun chip la soferul strivit in cabina care statea sa se prabuseasca si ea. Masina era atat de distrusa incat salvatorii nici nu au putut spune cu exactitate cu ce au de-a face.

Timpul s-a scurs extrem de greu pentru toti cei care incercau sa gaseasca o solutie sa ridice TIR-ul macar cat sa poata vedea in cabina. Doua utilaje de la drumuri s-au straduit cateva zeci de minute sa le ofere pompierilor siguranta de a actiona.

Cea mai mare parte a incarcaturii s-a varsat in rapa. Reprezentantii firmei din Alba au trimis, vineri noapte, un coleg de-al soferului mort sa pazeasca TIR-ul rasturnat, pentru recuperarea caruia va fi nevoie o macara de mare tonaj.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO