Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au anuntat ca divorteaza. "Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite"

Ultima actualizare: 10-04-2014 00:30

Dupa o dragoste ca-n filme, cu multe juraminte de iubire si imaginea unui cuplu perfect, Cristian Boureanu si Valentina Pelinel sunt pe cale sa puna punct unei casnicii de 9 ani.

Anuntul a fost facut chiar de politician, pe pagina sa de Facebook: "Astazi am depus actele de divort", a scris Boureanu. Informatia vine dupa o perioada in care cei doi soti au trait mai mult separat. De altfel, ultimii ani de relatie au fost umbriti si de scandalurile financiare in care apare numele lui Boureanu.

Pentru multi dintre romani, Valentina si Cristi erau acei tineri frumosi, bogati, cu o viata de vis, care isi permiteau absolut orice: bijuterii, vacante scumpe, inclusiv un apartament la New York de 1 milion de euro. Iata, insa, ca luni totul s-a sfarsit cu un mesaj sec postat pe Facebook.

"Astazi am depus actele de divort. Dupa mai mult de 3 luni de relatie la distanta, am ajuns, impreuna cu Valentina, la concluzia ca trebuie sa ne despartim. Ii sunt recunoscator Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trait impreuna. Din pacate, viata ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite si suntem astazi doua persoane independente", a scris Boureanu.

"Este perfect adevarat ce am postat pe Facebook, e un cont pe care l-am deschis cu ocazia faptului ca am depus actele de divort. Nu vreau sa declar nimic altceva", a declarat Cristian Boureanu.

Cei doi au fost impreuna 9 ani. S-au cunoscut in 2005, la New York si dupa 2 ani de relatie s-au logodit in Grecia.

Intorsi in tara, s-au cununat civil printre flori, in Gradina Botanica din Bucuresti. Nunta, bineinteles una de vis, au facut-o la Palatul Snagov.

"Sunt multe ce ne leaga, dar stiu ce ne-a legat, soarta ne-a legat, a fost o intamplare", a declarat atunci Cristian Boureanu.

"Imi aduc aminte si acum ca am zis 'Wooow, ce barbat frumos!'. Ce e culmea e ca eu nu credeam in dragoste la prima vedere", spunea Valentina Pelinel.

Cristi si Valentina au vorbit mereu deschis despre viata lor si nu au evitat niciodata sa isi arate in public gesturile de iubire. Despre relatia celor doi s-a spus multe. Iar ei au reactionat diferit.

"Eu cred ca inseli cand nu ti-e bine acasa, asa cred eu. Sau cand nu e dragoste adevarata, cand nu ai gasit ce cautai", spunea Valentina in urma cu un an.

In martie, anul acesta, au aparut primele zvonuri despre o eventuala despartire. Ar fi fost provocate de o aventura pe care Valentina Pelinel ar fi avut-o cu dinamovistul Cristi Borcea.

Pe de alta parte, relatia s-a erodat si din cauza problemelor cu banii. Asta dupa ce Cristian Boureanu a fost executat silit de banci pentru datorii de milioane de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO