Pensionari găsiți într-o baie de sânge în casele lor. Poliția a făcut o arestare

Ultima actualizare: 15-02-2019 13:54
masina de politie UK

Un fost jucător de polo călare a fost arestat în ancheta declanșată după moartea violentă a trei pensionari, în Exeter, Marea Britanie.

Polițiștii au cerut arestarea lui Alexander Lewis-Ranwell, 27 de ani, fost jucător de polo călare, descris de cei care îl cunosc ca fiind "extrem de politicos și amabil".

Cadavrele a trei pensionari - gemenii Dick și Roger Carter, 84 de ani, și Anthony Payne, 80 de ani, au fost găsite în această săptămână în casele lor din Exeter.

 

 

Victimele au suferit traumatisme grave la cap, polițiștii suspectând că este vorba despre acealași criminal din cauza asemănării rănilor provocate celor trei pensionari.

Unul dintre vecinii lui Lewis-Ranwell a declarat că tânărul a urmat cursurile unei școli private, unde taxa de studii era de 30.000 de lire sterline pe an, iar tatăl acestuia i-a cumpărat mai mulți cai, deoarece fiul său era pasionat de polo.

 

 

"Era unul dintre cei mai amabili copii pe care îi puteți întâlni. Este atât de politicos și de amabil și era foarte bun la școală. Era strălucit la polo. ȘI-a dorit să practice acest sport, iar tatăl lui i-a cumpărat cai",  a declarat o sursă, citată de Daily Mail.

Potrivit The Sun, tânărul ar fi avut în trecut o relație cu o femeie de 64 de ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO