Crima infioratoare in comuna Glina: si-a omorat tatal si i-a ingropat trupul in casa

Ultima actualizare: 31-12-2012 01:15

Un tanar de 21 de ani si-a manjit mainile cu sange si a comis un pacat de moarte. I-a luat viata tatalui sau, care l-a crescut cu mare greutate.

Barbatul, un om respectat de toti vecinii din comuna Glina, a disparut acum 3 saptamani. Nimeni nu isi imagina ca tocmai fiul sau l-a ciopartit si l-a ingropat in casa. Asasinul a fost prins azi noapte.

Locuitorii comunei Glina au intrat la idei cand au vazut politia pe strada ''Libertatii''. Sora unui barbat raportase disparitia acestuia, iar cercetarile criminalistilor au scos la iveala o poveste inimaginabila.

Laurentiu Stanciu, meseriasul care le repara tuturor acareturile din gospodarii, a fost ucis cu sange rece de propriul fiu, Ionut.

Laurentiu Stanciu era genul de om care niciodata nu-si parasea gospodaria sau atelierul. Lumea a inceput sa isi puna intrebari, in momentul in care nu l-au mai vazut pe barbat iesind din casa.

Timp de trei saptamani, Ionut, baiatul lui Stanciu, a vandut aproape tot din casa si a povestit in stanga si-n dreapta ca parintele lui s-a mutat in judetul Valcea. Oamenii care il stiau pe bine pe om au refuzat sa-l creada.

Sora barbatului a venit cu politia in casa si a gasit peretii plini de sange. Dupa ore intregi de sapat, trupul a fost gasit.

Ca sa ascunda crima, Ionut Stanciu a sapat o groapa de un metru si jumatate, unde a pus trupul tatalui sau. De altfel, vecinii au auzit zgomote intreaga noapte, dar nu banuiau ce se intampla la cativa metri de ei.

Suspectul a fost prins tarziu in noapte, la un centru de colectare a fierului vechi.

Acum, Ionut Stanciu a incaput pe mana procurorilor, care l-au retinut, iar judecatorii i-au dat deja mandat de arestare pentru 29 de zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO