Cornel Patrichi a fost inmormantat in cimitirul din Pipera in cadrul unei ceremonii restranse. Becali, prezent la slujba

Dată publicare: 07-04-2016 07:55
Dată actualizare: 10-04-2016 07:01


Este o zi cernita pentru toti cei care l-au pretuit pe Cornel Patrichi. Celebrul dansator si coregraf a fost inmormantat joi, la pranz, in cimitirul ortodox din localitatea Pipera de langa Bucuresti.

La slujba au participat doar cateva zeci de oameni pentru ca familia si-a dorit ca ceremonia sa fie una restransa. La biserica au venit colegul sau de la "Dansez pentru tine", Wilmark, dar si Gigi Becali, care a dat familiei un loc de veci cand a aflat ca pe aleea artistilor din cimitirul Bellu nu mai sunt locuri.

Macinat de o boala grea, Cornel Patrichi s-a stins din viata marti, la varsta de 72 de ani. Cel supranumit si parintele variete-ului romanesc era decorat cu Ordinul ''Meritul Cultural'' in grad de Cavaler.

Ieri, cei care l-au iubit si l-au pretuit i-au putut aduce un omagiu in foaierul Teatrului de Revista Constantin Tanase, din Capitala, unde a fost depus sicriul.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO