(P) Comunicat din partea Mars Romania pe tema retragerii preventive a produselor

Ultima actualizare: 28-02-2016 07:00
Snickers poza corecta

Mars Romania retrage cateva loturi de ciocolata din magazine, ca masura de preventie dupa ce o mica bucata de plastic a fost identificata in unul dintre aceste produse vandute in Germania.

In Romania, desi nu a fost inregistrata nicio reclamatie de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis in mod voluntar si preventiv sa retraga loturile de produse fabricate in Olanda, cu urmatoarele date de identificare:

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugati sa nu il consume si sa contacteze Mars Romania, trimitand un e-mail la adresa [email protected] sau sunand in intervalul 9.00-17.00 la numarul de telefon : 021 407 71 52.

Acesta este un incident izolat și numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piață.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziție și sigure pentru consum in toate magazinele din Romania.

Mars Romania trateaza cu maxima seriozitate calitatea si siguranta alimentelor, si-a asumat in mod voluntar si preventiv decizia de retragere a loturilor de produse mentionate si cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO