Melodiile pe care nu le vei mai auzi niciodata la radio si la televizor in timpul zilei. CNA a luat decizia miercuri

15-01-2014 14:00


Parazitii

Sapte melodii, intre care trei ale trupei Parazitii au fost interzise de la difuzare pe posturile de televiziune si radio inainte de ora 23.00, printr-o decizie luata, miercuri, de CNA.

CNA a luat aceasta decizie in incercarea de a curata audiovizualul din Romania de melodii cu limbaj vulgar, difuzate la TV si la radio la ore accesibile minorilor, fapt interzis de legislatia audiovizualului.

Decizia a fost luata la propunerea membrului CNA Narcisa Iorga, fiind adoptata cu sapte voturi "pentru" (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu si Rasvan Popescu) si doua "impotriva" (Christian Mititelu si Radu Calin Cristea).

Hotararea luata miercuri de CNA vizeaza melodiile "De ziua ta", "Toate-s la fel" si "Bagabontii 99", ale trupei Parazitii, dar si piesele "Scoate limba" de Mamelino, "Turbofin" de Grasu XXL, "Hai cu mine" de BUG Mafia si "Talk dirty" de Jason Derulo.

Decizia a fost luata in contextul in care aceste piese au fost difuzate la emisiunile matinale de la Kiss FM si Radio Zu, in lunile septembrie, octombrie si noiembrie 2013.

 

Sursa: Mediafax

Tags: cna, parazitii,

VIDEO PROTVPLUS.RO