CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 17:02
Categorie: Stiri actuale
CNA

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, retragerea licentei pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, avand in vedere ca termenul licentei audiovizuale a expirat pe data de 8 mai 2013.

Societatea nu a solicitat prelungirea acesteia, scrie Mediafax.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de marti, situatia licentei pentru redifuzare prin cablu a postului Nasul TV, care a fost adornata de Consiliu in data de 8 mai 2012 si al carei termen a expirat in data de 8 mai 2013.

Totodata, S.C. Fire Breaking News SRL (Bucuresti), serviciul de programe Nasul TV prin cablu, nu a solicitat nici decizia de autorizare si nici prima prelungire de 6 luni.

Astfel, Consiliul National al Audiovizualului a decis, cu noua voturi "pentru" (Florin Gabrea, Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea) si un vot "impotriva" (Christian Mititelu), retragerea licentei pentru difuzare prin cablu.

Pe de alta parte, societatea detine licenta audiovizuala si decizie de autorizare pentru difuzarea programului Nasul TV pe satelit.

Societatea Fire Breaking News SRL a primit, pe 14 decembrie 2011, o licenta audiovizuala prin satelit.

In sedinta din 22 martie 2012, CNA a acordat si decizia de autorizare a Nasul TV, fapt care presupunea ca televiziunea putea sa inceapa sa emita efectiv.

In aceeasi sedinta, Consiliul a luat la cunostinta faptul ca actionariatul societatii Fire Breaking News SRL, care detine licenta Nasul TV, s-a modificat.

Astfel, Radu Moraru a preluat 51,22% din actiunile societatii Fire Breaking News SRL, in timp ce Anda Blindu si Ioana - Lacramioara Reit (care initial detineau cate 50% din actiuni) au ramas cu cate 24,39% din actiunile societatii.

 

Sursa: Mediafax

Tags: cna, nasul tv,

CNA a retras licenta Money.ro TV. Televiziunea lui Sorin Freciu se inchide oficial
VIDEO PROTVPLUS.RO