Clinica Prestige, despre medicul fals: ”A prezentat documente eliberate de autorități”


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 09:50
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 09:18
Categorie: Stiri actuale
Matthew Mode, Matteo Politi, medic, fals, italia, - 2

Clinica Prestige spune că a avut mai multe discuții cu Matthew Mode, însă nu a existat o colaborare cu el. Într-un comunicat de presă, CEO-ul clinicii afirmă că va colabora cu autoritățile în ancheta din acest caz.

În același comunicat, CEO-ul spune că Matthew Mode, care este de fapt Matteo Politi, a prezentat documente eliberate de autoritățile românești, atunci când au fost purtate discuții, și a făcut precizări legate de procedura de angajare din România.

”Având în vedere că brandul clinicii Prestige apare menționat în mai multe apariții în presă, menţionăm faptul că au existat mai multe discuții cu dl Matthew Mode, care însă s-au finalizat cu neinceperea unei colaborări cu dumnealui.

În altă ordine de idei, dl Matthew Mode a prezentat o sumedenie de documente eliberate de autorităţile româneşti, printre care acel aviz dat de DSP ( la care presupun că nu putea să se prezinte fără diplomă echivalată de Ministerul Educaţiei), parafă, asigurare malpraxis etc.

Angajatorul nu este organ de cercetare şi am să vă dau un exemplu: în România pentru angajare se solicită diploma ultimelor studii absolvite, adeverinţa de la medicul de familie şi, după caz, cazierul judiciar. Atâta timp cât acele documente au fost prezentate în original şi sunt eliberate de autorităţile competente, nu i se împută angajatorului să facă o dublă verificare şi nici nu are cum să facă acest lucru.

În contextul actual, considerăm că suntem parte lezată în acest proces şi vom depune toate diligentele din punct de vedere legal, ne vom supune şi vom colabora cu toate autorităţile competente, de asemenea, urmând să ne adresăm instanţei ca parte civilă în acest proces.

Vă mulțumesc. Mai multe comentarii nu am de făcut. Vreau să îi asigur pe clienții Prestige că oferim servicii de calitate cu persoane bine pregătite. Nu ne permitem să punem în pericol sănătatea pacienților noștri. Vă mulțumesc”, a precizat Gabriela Rotaru, CEO Clinica Prestige Medical.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO