Cine i-a trimis lui Gheorghe Dincă un pachet în arest. "Are păreri de rău"

Dată publicare: 29-07-2019 10:22
Dată actualizare: 29-07-2019 10:37


Cazul din Caracal, unde două tinere şi-au pierdut viaţa în mod oribil fără ca autorităţile să le ajute în vreun fel, continuă să dea la iveală noi detalii şocante.

Gheorghe Dincă a petrecut a doua noapte în arest, unde a primit deja o vizită şi pachet – cel mai probabil, soţia de care este despărţit i-a adus mâncare şi haine de schimb. Bogdan Alexandru, avocatul său spune însă că deja începe să fie cuprins de remuşcări. 

"Are păreri de rău pentru faptele sale, de aceea a și ajuns în situația în care i s-a făcut rău. Asta l-a făcut să recunoască. Pur și simplu a cedat din cauza remușcării, complexului pe care l-a avut cu privire la faptele pe care le-a săvârșit. Mi-a spus că azi-noapte nu a dormit deloc", declara duminică apărătorul lui Dincă.

În acest moment, lui Dincă i se aduc 3 acuzaţii: trafic de persoane, viol şi omor

Anchetatorii vor încerca luni să facă reconstituirea cazului, după mărturisirile făcute duminică de Gheorghe Dincă. Bărbatul va rămâne în arest până în jurul prânzului. Apoi, la reconstituire, Dincă va trebui să-i ducă pas cu pas pe anchetatori prin toate locurile prin care a trecut. Există, din mărturia lui, informaţii că ar fi aruncat din lucrurile fetelor în diverse locuri, pentru a scăpa de orice dovadă.

Este aşteptată inclusiv o expertiză antropologică, afirmă surse din anchetă, pe baza a ce s-a descoperit în „casa ororilor” din Caracal.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO