Banii obtinuti din dans mergeau pe studii la facultate. Portretele celor 3 fete care au murit in incendiul din Constanta

Ultima actualizare: 09-04-2014 07:10

Chiar inainte sa se dezlantuie iadul, cele doua dansatoare si cantareata restaurantului se pregateau sa intre in scena. Se aflau tocmai la mansarda, unde aveau un mic vestiar in care se schimbau.

Una dintre ele, Miki (Mihaela Tuca), avea 23 de ani si lucra din 2008 ca dansatoare in restaurantul libanez. Reusea astfel sa-si plateasca studiile. Absolvise facultatea de drept si era masteranda in ultimul an. Cei mai multi dintre clienti veneau aici numai ca sa o vada pe ea dansand.

"Mama a murit si de atunci eu am crescut-o practic...", spune, plangand, fratele lui Miki.

Fratele lui Miki e sfasiat de durere si se pregateste cu ultimele puteri sa-si inmormanteze sora. A cumparat si rochia de mireasa, pentru ultimul ei drum.

Miki a invatat-o sa danseze din buric si pe cea mai buna prietena a ei, Nicoleta (Nicoleta Vasiliteanu, 22 de ani). Cele doua erau de nedespartit si tot impreuna erau si aseara, cand a izbucnit incendiul.

"Am vorbit ultima data cu Nicoleta ieri, vineri seara au dansat la mine in cafenea, erau fericite, erau niste dansatoare foarte bune, parea sa le mearga foarte bine...", marturiseste patronul unei cafenele.

Alaturi de cele doua dansatoare a pierit si cantareata localului, Nicoleta Ioana Cengher, de 22 de ani. O tanara extrem de frumoasa si talentata.

Cu nici o zi inainte de a sfarsi atat de tragic, cantareata a scris pe pagina personala de Facebook - "now you see fire" - adica "acum vezi focul", facand referire la o melodie care ii placea.

Singura care a scapat din flacari este dansatoarea de 19 ani, care a fost dusa de urgenta la Bucuresti. Fata va ramane internata o vreme, iar medicii spun ca a suferit arsuri inclusiv la nivelul aparatului respirator.

Pe retelele de socializare, cei care le cunosteau pe tinere au creat pagini speciale in care sute de oameni au scris mesaje emotionante, de ramas bun.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO