Chef cu șampanie la o primărie, în plină pandemie. S-a dat vina pe Greșală

Ultima actualizare: 12-05-2020 12:05
Chef cu șampanie la primărie, în plină pandemie. A fost o Greșală
Primaria Puiesti

Mai mulți funcționari ai unei primării din Vaslui au petrecut cu șampanie, în plină pandemie, chiar în sediul instituției. Cheful a fost spart de polițiștii chemați la fața locului de un cetățean nemulțumit că a găsit primăria pustie.

Cinci angajați ai primăriei vasluiene Puiești au petrecut luni cu pișcoturi și șampanie în sala de ședință a instituției, scrie Vremea Nouă.

Cheful ar fi trecut probabil neobservat dacă nu se găsea un cetățean care să fi avut nevoie chiar atunci de niște acte și s-a enervat găsind primăria pustie.

A văzut că angajații petreceau de zor, în timpul programului și în plină pandemie, motiv pentru care a sunat la 112, chemând poliția.

Oamenii legii au spart cheful, care s-a dovedit a fi greșeala doamnei Greșală. Pentru că sărbătorita care a organizat petrecerea se numește Maria Greșală, funcționară în cadrul Biroului Agricol.

Polițiștii s-au arătat îngăduitori și i-au sancționat pe cei cinci petrecăreți doar cu avertisment.

 

Sancționați cu avertisment

 

„Cum să dea petrecere în primãrie, în timpul programului? Sfidează chiar așa, toate interdictiile privind epidemia? Pentru noi e distanțare socială, iar ei stau unul lângă altul, fără mască, că altfel nu aveau cum să mănânce și să bea! Nu toți trebuie să respectăm? Și petrecere în timpul programului?”, a spus pentru sursa citată omul care a sunat la 112.

„Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, în jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat că mai multe persoane petreceau în primăria comunei Puiești. Au fost la fața locului polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, care au găsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicată măsura sancționării contravenționale cu avertisment pentru toate persoanele prezente”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO