Cerere în căsătorie inedită, la o terasă din Năsăud. Jandarmii au intervenit

Dată publicare: 07-05-2021 17:37
Dată actualizare: 07-05-2021 18:02


Cerere în căsătorie inedită, în Năsăud: viitoarea mireasă și iubitul ei le-au dat mai întâi socoteală jandarmilor.

Tânărul a fost luat pe sus, de la terasă, pentru o așa-zisă percheziție corporală. În buzunar, oamenii legii i-au găsit cutia cu inelul de logodnă.

După o scurtă discuție, în același ton serios, jandarmii i-au comunicat tânărului că intervenția presupune și o percheziție de rutină. În timp ce viitoarea soție privea întreaga scenă înmărmurită, surpriza a venit când agenții au găsit în buzunarul tânărului o cutiuță....suspectă.

Daniel plănuise însă totul. El și Ariana formează un cuplu de peste trei ani și a vrut să o ceară...într-un mod mai puțin convențional.

Daniel Ani: „M-am gândit la jandarmeria română, să fie ceva special, am apelat la ei și au răspuns afirmativ. Am luat legătura cu ei și am făcut toți un plan.

- Și au respectat planul?

- Chiar au respectat. Chiar am vrut să fie ceva real.”

Ariana Mihali: „Pur și simplu am rămas șocată pentru că îl știam băiat cuminte, de casă, să nu facă prostii și am rămas foarte surprinsă de acest gest, bineînțeles că m-am speriat foarte tare. Ulterior când a scos cutiuța pur și simplu am rămas fară niciun glas”.

Georgeta Cășvan, purt. cuvânt Jandarmeria Bistriță-Năsăud: „Jandarmii au devenit complicii tânărului care ne-a semnalat în urmă cu câteva zile dorința de a-i face o surpriză iubitei sale. Am dorit să arătăm că și în spatele uniformei se află tot oameni.”

După ce și-a revenit în fire, Ariana a spus un DA hotărât viitorului soț, bineînțeles, în prezența jandarmilor.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO