Ce a pățit o tânără din Tulcea după ce i-a dat cu spray iritant în ochi fostului iubit

18-01-2021 16:24


Spray iritant

O femeie din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi distrugere, după ce i-a distrus maşina fostului iubit şi a folosit împotriva acestuia spray iritant, potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ).

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, se afla la locul de muncă atunci când a observat că unul din geamurile maşinii personale are urme de zgârieturi.

În timp ce bărbatul cerea sprijinul forţelor de ordine la numărul unic de urgenţă 112, fosta sa iubită a venit spre el, i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen, iar apoi a reuşit să fugă.

"Bărbatul a relatat faptul că a reuşit s-o prindă, a lovit-o de două ori cu palmele peste cap, iar apoi, femeia a reuşit să fugă. Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la faţa locului, jandarmii au efectuat verificări şi au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere", se arată în comunicatul de presă semnat de purtătorul de cuvânt al IJJ, Anca Şerban, citat de Agerpres.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO