Ce a păţit o bătrână din Huşi după ce a lăsat un vecin în casă. "Te dezgustă de societate"

Dată publicare: 09-04-2021 16:12
Dată actualizare: 09-04-2021 17:42


O femeie de 83 de ani, din Huși a trecut prin clipe de coșmar. În toiul nopții, un necunoscut a dat buzna peste ea, în casă, a terorizat-o și apoi a violat-o. Agresorul, care a mai avut probleme cu legea, a fost arestat.

Bătrâna locuiește singură, la marginea unui cartier din municipiul Huși. Un localnic i-a aflat povestea și, la adăpostul întunericului, s-a dus peste ea. Inițial a cerut o sticlă de vin, apoi s-a dezlănțuit.A lovit-o pe femeie, a siliuit-o și a amenințat-o cu moartea dacă va spune cuiva.

Vecin: "Știu că e client de al poliției, pușcăriaș. Bătrâna e cuminte, liniștită. Fetele vin, dar au casa lor, vin în vizită. Atunci s-a nimerit că era singură. E o întâmplare nefericită, te dezgustă de societate".

Bătrâna nu-l cunoștea pe agresor. Polițiștii au ajuns, însă, la el pentru că a fost filmat de camerele de supraveghere de la o casă din apropiere.

Vecină: "L-au prins cu camerele de la vecinul. A trecut pe la el, s-a dus în deal și înapoi pe la ora 02:00. A desfigurat-o. Ea e bolnavă, nu vede bine, nu aude... Noi stăm cu frică. Eu am soț, dar multe vecine sunt singure și toate au prins de frică".

Agresorul a fost reținut, iar instanța a emis mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile. Este acuzat de viol și violare de domiciliu.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO