Caz revoltător în Cluj. Un cal a fost legat de o mașină și tras după aceasta

Ultima actualizare: 21-04-2022 09:36
cal legat masina
Facebook.com

Imagini revoltătoare au fost filmate pe un drum din Cluj. Un cal a fost legat cu o funie de o mașină și tras după aceasta.

Mai mult, conform imaginilor postate pe grupul de Facebook Protecția Animalelor Cluj, dupa mașină se ținea și un mânz, conform Monitorul de Cluj.

O femeie a înregistrat imaginile și le-a postat pe grup întrebând unde poate depune plângere.

“Caz văzut azi (miercuri – n.red.) în Someșul Rece. Mașina pe avarii care mergea cu un cal legat de ea cu o funie de 1-2 m, și un mânz lăsat liber în urmă care mergea în toate direcțiile. Calul săracul a tras să se oprească la un moment fiindcă nu mai putea.”, a scris femeia pe grup.

Imaginile pot fi văzute AICI

Apoi, poliția s-a autosesizat în acest caz.

„În cursul zilei de azi (miercuri), 20 aprilie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări, în urma aparației pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină legată de un autoturism pus în mișcare. În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfășurării incidentului, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO