Campingul din Bihor, in care un om a murit si 14 au fost raniti, imprejmuit de primarie. Care mai este starea ranitilor


Ultimul update: Vineri 28 Iulie 2017 07:26
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2017 16:33
Categorie: Stiri actuale

Dupa dezastrul din campingul de la Bulz, judetul Bihor, primaria va imprejmui zona unde 11 copaci uriasi s-au prabusit peste corturile turistilor. Nimeni nu va mai avea acces acolo.

Duminica seara, un barbat de 37 de ani si-a pierdut viata si 14 persoane au fost ranite, in urma unei furtuni devastatoare. De asemenea, mai multi copaci uscati au fost taiati.

Primaria din comuna Bulz a solicitat firmelor private care detin cele doua terenuri, unde in urma cu 20 de ani functiona un camping, sa nu mai primeasca turisti acolo.

De asemenea, institutia vrea sa puna un gard astfel incat vietile oamenilor sa nu mai fie puse in pericol. Dupa urgia de duminica seara, cand 11 plopi uriasi, cu o inaltime de 15 metri si greutate de 3 tone, au cazut peste corturile turistilor, primaria a mai taiat trei arbori care stateau sa se prabuseasca.

Doi dintre raniti, in varsta de 23 de ani, au ramas internati si sunt in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Oradea. Unul dintre ei se zbate intre viata si moarte.

In plus, o femeie de 61 de ani este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judeteran de Urgenta din Cluj, dupa ce a suferit mai multe lovituri la cap.

Tags: camping, bulz, bihor, plopi,

VIDEO PROTVPLUS.RO