CAMERA DE SUPRAVEGHERE. Momentul in care 3 frati distrug 15 masini: "Eram beti si drogati"


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2013 07:10
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2013 19:11
Categorie: Stiri actuale

Trei frati din Constanta au reusit in doua ore o performanta greu de egalat. Dupa ce au baut cu sete, si-au invitat nevestele la plimbare.

Au incercat sa ia prima masina care le-a iesit in cale, dar pentru ca n-au reusit sa o porneasca au luat la rand alte 14. Le-au spart geamurile, au distrus portierele si au furat ce le-a picat la mana. Spre ghinionul lor, au fost surprinsi de camerele de supraveghere.

In imagini, cei trei frati din Murflatlar si sotiile lor se indreapta hotarati spre o parcare in care se aflau sapte autoturisme. Forteaza portierele in timp ce femeile tin de sase. Iau autoturismele la rand si incearca sa le porneasca dar, dupa un timp, se lasa pagubasi. Apoi se muta in alta parcare.

In timp ce opereaza, unul dintre indivizi isi apuca sotia de gat si pare ca au iesit la o plimbare romantica. Prinsi in scurt timp de politisti, au spus cu seninatate ca au avut... halucinatii.

"Eram bauti foarte rau. Si drogati de la etnobotanice. Am vrut sa luam o masina sa ne plimbam. Apoi ne-a casunat sa luam mai multe masini, ca nu mergea nici una", a spus Ionel Apostol, suspect furt.

Dimineata proprietarii autoturismelor s-au luat cu mainile de cap.

"Au smuls firele de sub bord, au incercat sa porneasca", a spus unul dintre pagubiti.

Huliganii au fost retinuti si sunt anchetati pentru distrugere si furt.

Barbatii se intorsesera de curand din Germania unde, spun ei, ar fi lucrat in constructii. Toti sunt recidivisti.

Tags: infractiuni,

VIDEO PROTVPLUS.RO