Primele ipoteze, dupa descoperirea scheletului uman in sediul politiei. Acolo ar fi fost un cimitir


Ultimul update: Luni 01 Iulie 2013 06:57
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2013 17:01
Categorie: Stiri actuale

Anchetatorii au facut lumina, cel putin deocamdata, in cazul straniu al scheletului uman descoperit in subsolul sediului Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei.

Pe vremuri, in zona respectiva, a fost un cimitir, asa ca, cel mai probabil, ramasitele provin de la cei inmormantati acolo. Varianta pare plauzibila, avand in vedere ca, pe langa oasele gasite initial, au mai aparut si alte oase, dar si bucati de lemn ce ar putea proveni de la sicrie.

Cei care au descoperit scheletul uman au fost niste muncitori care executau lucrari de reabilitare in subsolul sediului politiei locale. Speriati, oamenii au anuntat imediat conducerea.

"Nu s-a gasit decat un craniu uman cu o mandibula inferioara. Mai departe s-au oprit sapaturile pentru a venit cei in drept sa faca cercetarile.", a declarat Adrian Ionescu, directorul general al Politiei Locale Sector 4.

In urma verificarilor, s-a constat ca, in anii '40, in locul respectiv s-a aflat un cimitir. Ca sa vada daca mai exista si alte oase umane, anchetatorii au scormonit in jurul scheletului gasit initial. Si, in scurt timp, au iesit si altele la iveala.

"Sunt si urme de lemn, au spus ca sunt si cosciuge. Cu siguranta luni, marti vom avea niste raspunsuri concrete. Vom avea si rezultatele medicilor legisti. L-am sfatuit pe directorul politiei locale sa aduca cativa preoti sa faca o sfestanie si sa dea cu apa sfintita.", a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 4.

Pentru a nu exista niciun dubiu, criminalistii au ridicat toate oasele de la fata locului. Acestea vor fi analizate la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici. Si, in urma expertizei, se va putea stabili vechimea lor. Pana cand situatia va fi clarificata, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru moarte suspecta.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO