4 vieti curmate. Nu au vazut o bordura de ciment si au ajuns sub un TIR

Ultima actualizare: 27-06-2012 19:58

Cu totii erau in aceeasi masina al carei sofer n-a mai observat la timp bordura de ciment cazuta dintr-un camion si a pierdut controlul volanului. A ajuns pe contrasens, sub rotile unui TIR. Toti cei patru barbati aflati in autoturism au murit pe loc.

Accident grav langa Bolintin. Cinci persoane au fost ranite

Accident in lant: 12 masini avariate de un SUV, in Capitala. VIDEO

Tragedia s-a petrecut in Dambovita, pe drumul care leaga orasul Titu de Bucuresti. Cei patru barbati erau intr-o Dacie Papuc al carei sofer n-a vazut bordura de ciment cazuta pe mijlocul drumului, dintr-un camion.

A izbit obstacolul cu o roata, iar socul a facut ca masina sa se intoarca de-a curmezisul soselei, pe contrasens, exact in fata unui TIR. Soferul acestuia din urma spune ca totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda, n-a avut cum sa evite tragedia.

Politistii l-au gasit pe soferul care a "pierdut" bordura" a fost dus la audieri. Cei patru barbati morti nu sunt inca identificati. Se banuieste ca au intre 25 si 40 de ani. Erau imbracati in haine de lucru si avea masina plina de scule. Asadar, cel mai probabil, erau patru muncitori care se intorceau de la serviciu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO