Bărbat filmat cu toporul în mână într-un microbuz școlar, în Bistriţa


Ultimul update: Joi 19 Septembrie 2019 14:16
Data publicarii: Joi 19 Septembrie 2019 12:12
Categorie: Stiri actuale

Un bărbat a fost filmat cu un topor în mână în timp ce coboară dintr-un microbuz pentru transportul elevilor, în fața unei școli din Nimigea, județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit bistriteanul.ro, instituțiile au deschis două anchete după ce imaginile postate pe Facebook au devenit virale.

„De o săptămână, un individ cu toporul ascuţit provoacă teroare în autobuzul şcolar ce transportă elevi pe ruta Floreşti - Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare. (…) Copiii s-au plâns părinţilor că le este frică să mai călătorească în aceste condiţii, mai ales că omul se comportă ciudat şi agresiv, ameninţându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”, se arată într-o postare publicată pe un grup de Facebook.

Sursa citată scrie că microbuzul pentru transport elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos s-ar fi transformat în microbuz de transportat muncitori.

Potrivit informațiilor, bărbatul cu toporul e transportat zilnic, de mai bine de o săptămână, deși conducerea ISJ susţine că ar fi un caz izolat.

”Din câte am înțeles din discuția purtată cu directorul școlii, bărbatul respectiv este părintele unui copil. Acesta taie lemne la primărie, iar șoferului de microbuz i s-a părut în regulă să îl ia. S-ar fi întâmplat numai ieri. Am început acțiunile de verificare și șoferul va fi cercetat disciplinar. Legea spune clar că nu au voie alte persoane în microbuz, decât elevii” a declarat inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Bistrița Năsăud, Camelia Tabără, pentru bistriteanul.ro.

Doi bebeluși de 3 și 4 luni, victime ale unui accident în Dolj. O mașină s-a răsturnat
Un profesor din Mehedinți s-a spânzurat în sala de sport a liceului. Cine l-a găsit
VIDEO PROTVPLUS.RO