Tânăr care a dispărut în mare, căutat de salvamari și cu un elicopter SMURD


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 10 August 2018 17:27
Categorie: Stiri actuale

Alertă pe litoral unde, vineri după amiaza, salvamarii din Eforie Nord caută un bărbat de 29 de ani care a dispărut în jurul orei 15, în dreptul plajei din zona complexului Steaua de Mare.

Mai multe ambarcaţiuni şi un elicopter SMURD sunt implicate în operaţiunile de căutare. De altfel, câteva persoane au avut vineri nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce s-au aventurat în marea agitată.

Vineri după amiza, salvamarii din sudul litoralului au decis să arboreze steagul roşu pentru ca valurile şi curenţii sunt extrem de periculoşi.

Până acum şase persoane au fost vineri în pericol de moarte: un copil de 11 ani a fost salvat la Jupiter, iar alte cinci persoane la Eforie Nord şi Mamaia

Vineri după amiaza, salvamarii din Eforie Nord îl caută pe tânărul 29 de ani dispărut în dreptul plajei de la Steaua de Mare. Operaţiunea este în plină desfăşurare şi la această oră. Iar mai multe ambarcaţiuni şi un elicopter participă la căutări.

Revenind la acest weekend, suntem în fața unuia dintre cele mai aglomerate pe litoral. Puţinele locuri de cazare rămase libere în staţiuni costă acum cât un sejur de cinci zile, la începutul sezonului, deşi vorbim doar de două nopţi.

Este aglomerat atât pe plajă, dar şi pe drumul spre mare.

A mers la scăldat cu iubita, dar a sfârșit tragic în apele unui râu
Tragedie într-o localitate din Vaslui. Doi bărbați s-au înecat într-un iaz la distanță de o oră
Moarte suspectă la Târgu Jiu. Cadavrul unul bărbat, găsit plutind în zona unui baraj
VIDEO PROTVPLUS.RO