Bărbat confundat cu un mistreț, împușcat în picior de colegul de vânătoare, în Vaslui

×
Codul embed a fost copiat

O partidă de vânătoare s-a încheiat sângeros, în judeţul Vaslui. Luni noapte, un bărbat de 52 de ani şi-a împuşcat accidental un coleg, pe care l-a confundat cu un mistreţ.

Victima, de 67 de ani, a ajuns de urgenţă la spital cu un picior distrus de un glonţ. Poliţiştii fac cercetări pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Partida de vânătoare la mistreţ era autorizată şi se desfăşura pe un fond de vânătoare din zona Negrești. Puţin după miezul nopţii, unul dintre vânători a pus arma la ochi şi a ţintit ceea ce credea el că ar fi un animal. Şi-a rănit însă foarte grav colegul, în picior. Atât victima, cât şi bărbatul care a tras sunt vânători cu experienţă şi buni prieteni, spun toţi cei care îi cunosc.

Mihai Moraru, primarul comunei: "Din ce am auzit, a fost un accident de vânătoare, unde o persoană a împuşcat-o pe cealaltă. Păcat, dânşii sunt vânători vechi, renumiţi. E un caz regretabil, speram să fie bine."

Un echipaj SMURD a preluat rănitul în stare gravă şi l-a transportat la spitalul de urgenţă din Vaslui. Medicii de aici au decis transferul rapid la Iaşi.

Citește și
navodari, atac, individ, politie, impuscat.
Panică la Năvodari. Tânăr împuşcat după ce a atacat trecători cu două cuţite
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Ruda victimei: "Cred că a fost o greşeală, nu are nicio duşmănie cu nimeni. Are copil în italia, face vilă la băiat. Îmi pare foarte rău nici nu pot să mă gândesc la aşa o nenorocire. Să păţească ceva rău. Nu m-am gândit."

Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgenţă Vaslui: "Pacientul a fost adus în timpul nopţii la UPU cu o fractură deschisă femur drept, prin împuşcare, cu importante afectare vasculară. I s-a acordat primul ajutor şi a fost transferat la Cinica de Chirurgie Vasculară Iaşi."

Bărbatul împuşcat a fost operat luni noapte. Chirurgii au reuşit să oprească hemoragia şi să-i salveze viaţa rănitului. O anchetă a început în acest caz.

Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: "Poliţiştii de la Arme Vaslui fac cercetări după un incident vânătoare, în urma căruia un bărbat 67 ani din comună Ştefan cel Mare a suferit o plagă împuşcată. În cauză a fost deschis dosar penal pt uz de armă fără drept şi vătămare corporală."

Vânătorul de 52 de ani care şi-a împuşcat accidental colegul ar putea ajunge în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
O poliţistă din Capitală s-a împuşcat în picior cu propriul pistol. Cum a fost posibil
O poliţistă din Capitală s-a împuşcat în picior cu propriul pistol. Cum a fost posibil

O poliţistă s-a împuşcat singură în picior în timpul unei intervenţii în sectorul 1 al Capitalei.

Panică la Năvodari. Tânăr împuşcat după ce a atacat trecători cu două cuţite
Panică la Năvodari. Tânăr împuşcat după ce a atacat trecători cu două cuţite

Au fost momente de panică la Năvodari după ce un turist din Iaşi a ieşit pe străzi mascat şi înarmat cu două cuţite şi a început să ameninţe trecătorii.

Un bărbat înarmat a agresat un polițist în Constanța. A fost urmărit și împușcat
Un bărbat înarmat a agresat un polițist în Constanța. A fost urmărit și împușcat

Un bărbat de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost prins de poliţiştii constănţeni în noaptea de joi spre vineri, după o urmărire de mai bine de un kilometru, acesta refuzând să se oprească şi agresând un poliţist.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.