Baiatul de cinci ani ucis cu drujba a fost inmormantat. Preotul: "Mergeti acasa si iubiti-va copiii"

18-08-2013 08:23

Pentru intreaga comunitate din Balanesti, Neamt, ziua de sambata a fost foarte trista. Emilian, copilul de 5 ani omorat cu drujba de tatal sau, a fost condus pe ultimul drum de oameni coplesiti de durere.

Mamei baiatului i s-a facut rau si n-a avut puterea sa participe la inmormantare. La final, preotul i-a indemnat pe cei prezenti sa mearga acasa si sa-si imbratiseze copiii.

Mama copilului traieste o drama cumplita si rezista doar cu ajutorul medicilor. Cand sa plece la cimitir i s-a facut rau, iar echipajul ambulantei i-a administrat sedative, ca sa o calmeze.

Nici bunica nu mai are liniste si la priveghi nu s-a dezlipit de cosciug. Femeia si-a strigat durerea si a implorat cerul sa fie ea cea dusa la groapa, nu nepotelul ei.

Cel mai emotionant moment a fost la sfarsitul slujbei, cand preotul a transmis enoriasilor un mesaj important. Pana si celor mai puternici barbati le-au dat lacrimile.

"Aveti copii: mergeti acasa si dragaliti astazi, poate chiar si maine. Iubiti-va copiii, iubiti-va nepotii si sa fiti alaturi de ei.", le-a spus parintele.

Tatal baiatului, cel care a comis oribila fapta, iar apoi s-a sinucis, nu a fost inmormantat ieri. Familia sotiei nu a fost de acord ca el sa isi doarma somnul de veci in acelasi cimitir cu copilul caruia i-a luat viata.

Astfel ca trupul barbatului se afla inca la morga si urmeaza ca rudele lui sa se ocupe de inmormantare.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO