Autorităţile au căutat 6 ore un sinucigaş care ar fi sărit pe podul de la Mărăcineni. Ce făcuse omul de fapt

Ultima actualizare: 05-01-2020 15:36
podul de la Maracineni
Agerpres

Căutări disperate în judeţul Buzău, după ce la 112 s-a semnalat o tentativă de sinucidere.

 

Un fals sinucigaş a fost căutat aproape şase ore la Podul Mărăcineni de mai multe echipaje de poliţie, pompieri, jandarmi, poliţiştii stabilind duminică dimineaţa că acesta este un om al străzii care îşi improvizase un adăpost în zonă.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Prahova, a declarat duminică oamenilor legii că se plimba pe pod fără intenţia de a se sinucide.

Potrivit agentului şef adjunct Amalia Vlădescu de la Biroul de presă al IPJ Buzău, sâmbătă seara s-a primit un apel la 112 prin care anunţa că un tânăr s-ar fi aruncat de pe pod în râul Buzău.

"Mai mai multe echipaje poliţie, pompieri şi jandarmi, precum şi o ambulanţă au pornit spre locul indicat. După circa trei ore, în jurul orei 22.00, căutările au fost sistate din cauza întunericului, fiind reluate duminică la ora 8.00", a mai declarat sursa citată.

Amalia Vădescu a mai declarat că poliţiştii au identificat un bărbat fără adăpost din judeţul Prahova, în vârstă de 41 de ani, care îşi amenajase un adăpost în zonă.

"Acesta a susţinut că se afla sâmbătă seara pe podul de la Mărăcineni, fără intenţia de a se sinucide, în acest moment neexistând nici o altă persoană dată dispărută", a mai declarat sursa citată.

În ultimii ani, la Podul de la Mărăcineni s-au sinucis mai multe persoane, între care şi un om de afaceri din Austria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO