Au terorizat zeci de familii. "Reteta" unor interlopi de a face rost de garsoniere

Ultima actualizare: 22-08-2012 00:59

Prin forta pumnului si cu amenintari ingrozitoare, zece interlopi din Bucuresti au tinut in teroare zeci de familii. Practic, au intrat in blocul lor, un fost camin muncitoresc, si au pus mana pe spatiile comune: dusuri si bucatarii.

Le-au zugravit si pe baza unor acte false, le-au vandut unor inocenti care au sperat ca se vor muta intr-o garsoniera. Politistii sectiei 23 i-au prins pe infractori.

Cele 22 de spatii comune ale bloc din Sectorul 3 au fost transformate in locuinte impotriva vointei proprietarilor. Astfel vietile oamenilor au fost date peste cap. Pur si simplu n-au mai avut acces la baile si bucatariile comune. Unii au incercat sa protesteze, dar au fost amenintati cu moartea.

"Au ocupat camerele ca ei sunt mari si tari, au venit, au spart usa si au pus usa lor", a spus un locatar.

Gruparea darama peretii si transforma camera intr-o garsoniera pe care ulterior o vindea de la 7.000 la 10.000 euro. Evident ca garsonierele amenajate nu au acte in regula. Marin Leonard zis Bache este capul gruparii si cel care semna asa zisele contracte de vanzare- cumparare.

El a amagit-o si pe Roxana. Femeia are 23 de ani si locuieste acolo impreuna cu sotul si cu fetita lor de un an si jumatate.
Oamenii au descoperit tarziu ca au cumparat un spatiu comun si ca in realitate nu sunt proprietari. Au depus plangere la Sectia 23 politie. In felul acesta, autoritatile i-au prins pe cei 10 membri ai gruparii care vor ajunge in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO