Accident cu 7 mașini pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost deviat

Ultima actualizare: 05-08-2019 10:02
A2, autostrada Soarelui

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers către litoral, a fost deviat de la kilometrul 34 până la kilometrul 105, în urma unui accident rutier în care au fost implicate şapte autoturisme.

”Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, a fost deviat de la kilometrul 34(localitatea Fundulea) pe DN3A până la kilometrul 105(localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.

Poliţiştii precizează că valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.

Tot luni dimineață, un șofer a murit pe A2 după ce mașina sa a luat foc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO