A pierdut la păcănele banii furați de la aceeași sală de jocuri

Ultima actualizare: 18-04-2020 09:43
A pierdut la păcănele banii furați de la aceeași sală de jocuri
Inquam/ George Calin

Un botoșănean a pierdut la păcănele toți banii pe care prietena sa i-a furat din încasările aceleiași săli de jocuri.

 

Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru delapidare în formă continuată, scrie Monitorul de Botoșani.

Femeia, angajată a unei săli de noroc, a scos din încasările unității la care lucra 12.650 de lei, în mai multe tranșe, pe care i-a împrumutat unui prieten, client fidel și jucător înrăit.

Acesta a jucat și a pierdut toți banii la un singur aparat, aflat chiar în sala de jocuri pe care o delapida prietena sa.

 

A înlocuit banii cu încasări de la casa de paruri la care tot ea era casieră

 

La finalul zilei, când a trebuit să predea gestiunea, tânăra a apelat la un artificiu: a pus în casă banii luați de la casa de pariuri care funcționa în aceeași incintă și la care era, tot ea, casieră.

Lipsa din gestiune a ieşit la iveală în urma unui inventar inopinat făcut de angajaţii firmei care administra sala de jocuri.

În primă fază, botoşăneanca a invocat o eroare la plata unui câştig, iar ulterior, când a aflat că se vor face verificări încrucişate şi la casa de pariuri, ea a recunoscut că i-a împrumutat banii unui client pentru a juca la aparate.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO