VIDEO. Scene de groaza in Rahova. Un barbat a murit calcat de tramvai

Ultima actualizare: 05-09-2012 08:09

Caz socant in Bucuresti. Un pensionar a fost calcat de tramvai, iar motivul este unul revoltator: proasta semaforizare de care ne plangem toti.

Oamenii care au vazut scena spun ca pietonul a trecut pe verde. Nu banuia, insa, ca pe sine sunt montati senzori, care atunci cand trece tramvaiul muta automat stopul pe culoarea rosie.

Pe calea Rahovei, dar si in alte zone din Bucuresti au fost instalate semafoare cu senzor pentru tramvaiele care circula in zona. Astfel, ori de cate ori acestea se apropie de cate o intersectie se schimba culoarea, iar mijlocul de transport in comun are prioritate.

Fara sa stie toate aceste lucruri, un pensionar in varsta de 74 de ani a sfarsit pe sine. Martorii spun ca omul si a inceput traversarea regulamentar, iar cand a ajuns la jumatatea bulevardului s-a facut brusc rosu pentru ca venea tramvaiul, asta in ciuda faptului ca celelalte se semafoare au ramas pe verde. Bietul om n-a mai apucat sa se fereasca.

Vatmanul mizeaza pe faptul ca toti cei care au asistat la scena cumplita il vor sustine si vor spune ca semaforul tramvaiului era rosu pentru pietoni.

Sunt insa si oameni care stiu cum functioneaza sistemul si au cu totul alta parere. Trupul victimei a fost preluat din ambulanta de cei de la medicina legala, dupa ce echipajul de prim ajutor s-a declarat infrant.

Cel mai probabil, politistii care ancheteaza cazul vor solicita si o expertiza tehnica asupra senzorilor care schimba culoarea semaforului in momentul in care tramvaiul se apropie. Acest caz insa readuce in discutie modul in care este reglementata electronic in unele intersectii din capitala circulatia rutierea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO