A furat două sticle de whisky și le-a băut chiar în magazin. Ce a urmat

Ultima actualizare: 01-09-2020 09:39
A furat două sticle de whisky și le-a băut chiar în magazin. Ce a urmat
Getty

Un bărbat din Suceava este cercetat penal după ce a furat două sticle de whisky pe care le-a băut chiar în magazin, de unde a mai sustras un card de memorie și a distrus carcasa altuia.

 

Polițiștii din municipiul Suceava au fost sesizați sâmbătă de agenții de pază de la Auchan cu privire la faptul că un bărbat a consumat două sticle de whisky în interiorul magazinului, a distrus carcasa unui card de memorie și a furat un altul, după care a plecat fără să plătească nimic, scrie Monitorul de Suceava.

Oamenii legii au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, care, după cum s-a văzut pe înregistrările video, consumase cele două sticle de băutură în interior, a distrus carcasa unui card de memorie, în valoare de 100 de lei și a sustras un card de memorie, în valoare de aproximativ 33 de lei, acesta din urmă fiind găsit în buzunarul pantalonului.

 

Nu se știe ce s-a mai întâmplat cu bărbatul 

 

Bărbatul a fost dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde a fost audiat și i s-a adus la cunoștință că se va alege cu dosar penal pentru furt.

Reprezentanții magazinului au declarat că unitatea se va constitui parte civilă în cadrul dosarului penal, pentru un prejudiciu calculat de aproape 200 de lei.

Nu se știe deocamdată care este starea de sănătate a bărbatului după ce a băut două sticle de whisky în câteva minute.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO