80 de olimpici al Complexului Educațional Lauder-Reut, premiați

Ultima actualizare: 05-12-2018 11:02

Spectacol cu fast, marți, la Palatul Parlamentului. Cea de-a 17-a ediţie a Galei Prieteniei Magna cum Lauder a deschis festivalul luminilor de Hanukkah, sărbătoarea care comemorează ridicarea Templului din Ierusalim.

80 de olimpici ai Complexului Educațional Lauder-Reut au fost premiaţi într-o ediţie specială, care marchează Centenarul Marii Uniri şi 70 de ani de la înfiinţarea statului Israel.

Candelabrul de Hanuka a fost aprins de dr. Herman Berkovits, consul onorific al României în Israel şi medic personal al prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu.

Premiiile celor 80 de olimpici internaţionali şi naţionali ai Complexului Educaţional Lauder Reur au fost înmânate de Simona Halep şi Nadia Comăneci.

În fiecare din cele opt zile de Hanuka tradiţia spune că se dau copiilor mici cadouri. Majoritatea evreilor, în special cei din ţările occidentale, au iniţiat "obiceiul cadourilor" pentru copii, pentru că aceştia să nu se simtă frustraţi din cauză că prietenii lor, care nu sunt evrei, primesc cadouri de la Moş Crăciun.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO