10 lei pe zi pentru mâncarea caldă a elevilor. Guvernul continuă un proiect pilot în 150 de școli

Ultima actualizare: 28-12-2021 16:44
elevi
StirilePROTV

Elevii claselor primare din 150 de școli vor primi în continuare o masă caldă, cu produse în valoare de 10 lei pe zi. Guvernul a decis marți continuarea proiectului pilot de „suport alimentar”.

Au fost selectate 150 de unități școlare de stat în care se va derula proiectul pilor, iar masa caldă va consta din produse livrate din unități de producție care au primit toate autorizările necesare, a precizat marți purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Programul se va putea derula în paralel cu alte asemenea proiecte derulate de autoritățile centrale și locale, a precizat el.

Pe ordinea de zi a ședinței de Guvern din 28 decembrie figurează proiectul de hotărâre pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 91/2021 privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unități de învățământ preuniversitar de stat, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr.306/2021, au precizat reprezentanții Executivului într-o informare de presă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO