Tehnologia si Internetul schimba sanatatea si sistemul medical in mod radical: iCEE.health are loc in 16 iunie, la Bucuresti

Ultimul update: Joi 01 Iunie 2017 01:00
Data publicarii: Luni 29 Mai 2017 13:55
Categorie: Sanatate
iCEE.health

A doua editie iCEE.health are loc pe 16 iunie, in cadrul festivalului iCEE.fest, si aduce la Bucuresti specialisti dintre cei mai cunoscuti pe plan mondial care vor demonstra cum tehnologia digitala transforma sanatatea.

Nick Adkins (PinkSocks, US), Eugene Borukhovich (Bayer, Germania), Sarah Norman (McKinsey & Company, UK) si Carman Kobza (MyCliniCare, Germania/India) vor prezenta solutii digitale implementate astazi pe patru continente – America de Nord, Europa, Asia si Africa.

Shafi Ahmed (Medical Realities, UK), cel mai ‘bine vazut’ chirurg din istorie va demonstra ca realitatea virtuala este realitate in sala de operatie si in educatia medicala.

Alexandru Popescu (Philips, South East Europe) va vorbi despre cum tehnologia si inovatia schimba sanatatea.
Denise Silber (Basil Strategies, Franta) si Casper Smeets (Rockstart, Olanda) vor arata cum inovatia digitala in sanatate cere si produce o noua paradigma.

Cum canalizezi aceasta energie creativa intr-un domeniu imuabil ca sanatatea? Yoko K Sen, un muzician in sanatate, ne va aminti de ce trebuie sa regandim, sa reimaginam acest spatiu vital.

Festivalul "Femei pe Matasari" a avut succes chiar daca in Bucuresti a plouat puternic: "Ploaia este binecuvantare!"

Sanatatea digitala este considerata nu doar o modalitate de a reiventa medicina, dar si un motor de dezvoltare economica.
iCEE.health gazduieste primul workshop de dezvoltare strategica pentru startupuri europene in sanatate digitala (Romania, Spania, Germania, Italia, Grecia si Olanda) oferit de eHealth Hub.

“La iCEE.health credem ca toti avem un rol de jucat in sanatate, astfel ne adresam tuturor actorilor implicati si interesati. Este primul eveniment de acest fel din Romania, iar din acest an aderam la principiile Everyone Included™, dezvoltate la Stanford Medicine X”, explica Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

Tema acestui an este reinventarea sistemelor de sanatate prin tehnologii digitale. In Romania se asteapta in acest an noi legi si reglementari, astfel, o sesiune paralela este dedicata oportunitatilor si provocarilor pe care digitalul le ofera sanatatii in Romania. Este vorba de Everyone Included™: doctori, pacienti, asistenti, cercetatori, antreprenori, producatori de tehnologie medicala, farma, manageri de spitale, decidenti...

Pe scena, vor fi prezentate inovatii internationale, dar si locale. Din Romania, vom avea startupuri de succes (MEDIjobs sau Skinvision) si proiecte noi.

Dintre proiectele locale, mentionam Tech House Copaceni, unic in lume, destinat ingrijirii copiilor cu probleme de sanatatate foarte serioase, care va integra technologia digitala by design, proiect care e sustinut de iCEE.fest si iCEE.health prin donarea a 10% din valoarea biletelor.

In 2017, iCEE.health are mai multi parteneri internationali remarcabili, printre care: Medtech Engine, Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, dar si locali: eHealth Romania, Houston NPA si Innovation Labs.
In prezent, sustinatori ai acestei sectiuni din festival sunt Boiron si Bayer.

Biletele iCEE.health se pot cumpara de pe site-ul oficial al festivalului si costa doar 75 de euro, iar studentii la medicina beneficiaza de 50% discount (cod StudentMed).

 

iCEE.health Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Parcul IOR din Bucuresti s-a transformat intr-o bucatarie in aer liber. Specialitatile cu care au fost asteptati gurmanzii

Parcul IOR din Bucuresti s-a transformat intr-o bucatarie in aer liber. Specialitatile cu care au fost asteptati gurmanzii

Festivalul

Festivalul "Femei pe Matasari" a avut succes chiar daca in Bucuresti a plouat puternic: "Ploaia este binecuvantare!"

Program ICEEfest 2017. Cei mai mari jucatori globali din internet, precum Google sau Facebook, vor fi prezenti la Bucuresti

Program ICEEfest 2017. Cei mai mari jucatori globali din internet, precum Google sau Facebook, vor fi prezenti la Bucuresti

ICEE Fest, cel mai amplu festival dedicat Internetului, la Bucuresti. Gigantii IT vor prezenta secretele reusitei lor

ICEE Fest, cel mai amplu festival dedicat Internetului, la Bucuresti. Gigantii IT vor prezenta secretele reusitei lor

operatie

Mii de români apelează la micşorarea stomacului înainte să ţină regim sau să facă sport

Guvernul acordă ajutor pentru aprovizionarea cu imunoglobulina. Soluția, una temporară

Guvernul a aprobat introducerea de medicamente noi pe lista celor compensate și gratuite

Sindicaliștii din Sănătate amenință cu greva generală. ”Învrăjbesc toate categoriile”

Moartă în condiții suspecte, într-un spital din Târgu Jiu. Fiul victimei cere anchetă

Șocul trăit de un pacient după operație. ”Știi că ți-a extirpat rinichiul?”

Raed Arafat

Arafat, despre țigările electronice: Trebuie să oprim promovarea acestor „noi aparate ale morţii”

Program de voluntariat printr-o aplicație legată de Serviciul de Ambulanță. Cum funcționează

Pas important pentru bolnavii de Hepatita C. Analizele, prescrise şi de medicul de familie

Spitalele private, nevoite să crească salariile după măririle de la stat. Pacienții, primii afectați

Avertismentul specialiștilor. Lipsa unui program fix de somn poate duce la boli grave

Ministrul Sorina Pintea, despre criza imunoglobulinei: „Va fi rezolvată cât de curând”