(P) Tabla magnetică, accesoriul de care nu știai că ai nevoie în casă


Ultimul update: Vineri 08 Noiembrie 2019 13:30
Data publicarii: Vineri 08 Noiembrie 2019 13:25
Categorie: a
tablă magnetică

Nu e nimic neobișnuit dacă, atunci când auzi de tabla magnetică, te duci cu gândul la o sală de clasă, la un birou sau la o sală de prezentări.

Tabla magnetică este un accesoriu deosebit de util – este eco-friendly, protejându-i totodată pe cei din jur de praful de cretă, care s-a dovedit a fi nociv pentru sănătate pe termen lung.

Având în vedere toate avantajele pe care tabla magnetica le aduce celor care o folosesc, este normal ca cei implicați în procese de prezentare, predare etc. în viața de zi cu zi să prefere tabla magnetică în schimbul celei tradiționale. Cu toate acestea, există încă o utilitate a tablei magnetice la care nu multă lume s-a gândit încă: ea are și un scop decorativ.

Dacă și tu vrei să îți personalizezi casa într-un mod cât mai simplu, mai ieftin și mai eficient, tabla magnetică este ceea ce cauți! Iată câteva idei despre cum folosi tabla magnetică în decorarea casei tale.


Ideal pentru memento-uri

 

Între diferitele activități pe care le întreprindem, fie acasă, la birou sau la școală, e greu să rămâi organizat și viața poate deveni un pic dezordonată. Scapă de sentimentul copleșitor de haos, cu ajutorul unei piese utile precum tabla magnetică.

Așaz-o în sufragerie, bucătărie sau pe hol, oriunde simți tu că s-ar potrivi o tablă magnetică, dar asigură-te că este undeva unde o poți vedea cu ușurință. Umple-o cu memento-uri, post-it-uri și bilețele care să conțină informații pe care vrei să le reții.

 

Dacă ai un (pre)școlar în casă

 

În cazul în care copilul tău merge la școală, știi deja cât de important este să fie organizat. O tablă magnetică este perfectă pentru el. Poate să fie spațiul în care să își așeze orarul, regulile pe care le are de învățat și multe altele. Decorează-i camera cu o tablă magnetică și lasă-l să își descopere creativitatea în timp ce își dezvoltă spiritul de organizare.

Totodată, tabla magnetică este foarte utilă și pentru cei mici, care încă sunt la grădiniță. Cu magneți simpatici, îl poți ajuta să exploreze lumea din jurul lui – alege litere colorate, animăluțe simpatice, un calendar sau orice ai vrea să cunoască puiul tău.

 

Când simți nevoia de o schimbare

 

Ce-i drept, nu este nimic inovativ în a folosi o tablă magnetică pentru a schimba ocazional atmosfera din casă. Dacă mai ții minte, și în serialul Friends, băieții aveau o tablă magnetică pe ușa de la intrare. Când tabla nu avea niciun rol în episodul respectiv, oamenii de pe platou scriau acolo glumițe sau desene haioase. În funcție de cum te simți, poți face un desen, scrie un mesaj motivațional și multe altele.

De asemenea, tabla magnetică poate fi și spațiul în care să așezi poze care îți sunt dragi fără a fi nevoie să le înrămezi. În cazul în care vrei să înlocuiești o poză cu alta, nu există nimic mai simplu.

Dacă stai să te gândești, toate avantajele pe care le aduce o tablă magnetică implică faptul că ai neapărat nevoie de una la tine acasă! Vizitează magazinul online Viamond.ro, alege piesa care ți se potrivește și personalizează-ți casa cu ajutorul unei table magnetice.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO