(P) Șemineul din propriul tău apartament - de la vis la realitate!

(P) Șemineul din propriul tău apartament - de la vis la realitate!
Pro TV

De câte ori n-am fost surprinși visând cu ochii deschiși la propriul nostru șemineu și perspectiva petrecerii unor seri magice de iarnă, alături de familie, spunând povești care prind viață cu fiecare lemn ce trosnește într-un semineu de calitate.

Vremurile când ideea unui șemineu în casa ta părea un lux pe care tu nu ți-l puteai permite, au apus demult. Este timpul ca și visele tale să devină realitate, cu ajutorul unui șemineu electric. Datorită versatilității sale, șemineul electric se poate monta în orice spațiu locuibil, fie că este vorba despre o cameră de apartament la bloc, sau un living generos într-o casă de vacanță, lăsându-te pe tine să te bucuri pe deplin de momentele spectaculoase și confortul termic, pe care le regăsești doar în cele mai luxoase locuințe sau hoteluri de 5 stele.

Dacă te sperie responsabilitatea, îngrijirea atentă și curățatul zilnic sau pur și simplu îți dorești o soluție simplă și convenabilă care să se potrivească proiectului tău, o alternativă pentru șemineele pe lemne, o constitue șemineul electric. Tot ce ai nevoie este o priză în apropierea locului unde vrei să îl montezi, deoarece este prevăzut cu o aerotermă electrică specială. Nu necesită horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile reduse în comparație cu un șemineu clasic. În oferta Șeminee București, partener oficial PEFOC, poți alege dintr-o gamă variată de modele, mari sau mai mici, cu aspect clasic, modern sau elegant. Îți recomandăm ca atunci când vrei să-ți alegi un semineu, indiferent dacă ești în faza de proiect sau deții o locuință deja finalizată, să ții cont să se asorteze cu mobila și elementele decorative, pentru o integrare arhitecturală perfectă.

În funcție de nevoile tale și argumentele pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu de acest fel, trebuie să iei în considerare, că pe lângă aspectul vizual, există și o latura funcțională. Un șemineu electric poate asigura și plusul de confort termic de care aveți atâta nevoie. Pentru că există modele care se montează direct în perete sau care se pot încorpora în mobilier, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj, în cadrul casei tale. Grație materialelor specializate folosite în construcția șemineului electric, acesta nu se va supraîncălzi, aspect care îți va proteja mobila, dar îi va ține și pe cei mici sau animalele de companie, departe de accidente. Și pentru că este atât de ușor de utilizat, este suficient să studiezi și să respecți specificațiile tehnice pentru a reuși de unul singur montajul.

Pentru că vorbeam despre confort și funcționalitate, aeroterma este cea responsabilă cu oferirea plusului de căldură necesar pentru încălzirea camerei în care a fost instalat șemineul electric. Și pentru că dimensiunile camerei sunt un aspect important, există șeminee pentru camere mici, medii sau mari. Fiecare șemineu este dotat cu un termostat, grație căruia vei avea posibilitatea setării temperaturii pe care ți-o dorești, dozându-se astfel consumul de energie pentru un randament ideal, la costuri reduse. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele.

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un șemineu electric este redarea cât mai fidelă a ambianței și focului pe care le oferă un șemineu pe lemne veritabil. Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un șemineu electric bun, îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului. Jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivid și uniform, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp. Dacă ai întrebări sau orice alt fel de nelămuriri, echipa Șeminee București îți stă la dispoziție prin specialiștii săi, cu sfaturi și consultanță gratuită, astfel încât să primești cele mai bune sfaturi și idei pentru alegerea șemineului potrivit locuinței tale.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ne bucurăm de cel mai interesant campionat de fotbal intern din ultimii zeci de ani. Cum s-a modificat topul favoritelor
(P) Ne bucurăm de cel mai interesant campionat de fotbal intern din ultimii zeci de ani. Cum s-a modificat topul favoritelor

Noul sezon fotbalistic din Superliga a venit cu multe surprize, iar Farul și Rapid s-au instalat în fruntea clasamentului, în timp ce FCSB este pe loc de baraj după disputarea primelor 11 etape.

(P) Cum să ai succes la pariurile sportive
(P) Cum să ai succes la pariurile sportive

Există milioane de fani ai sportului din întreaga lume care se uită la meciuri și care probabil cred că a paria pe echipele de pe teren este una dintre cele mai ușoare activități.  

(P) Enayati Home – Centrul rezidențial pentru seniori care le prelungește viața
(P) Enayati Home – Centrul rezidențial pentru seniori care le prelungește viața

Decizia de a-ți lua părintele sau bunicii din propria casa și de a-i acomoda într-un centru rezidențial pentru vârstnici este una dintre cele mai grele pe care o poate lua un copil în această viață.

 

Recomandări
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea
Zece ani de închisoare pentru dezertorii armatei ruse. Vladimir Putin a promulgat legea

Militarii care dezertează din armata rusă pot face până la 10 ani de închisoare, potrivit noilor texte de lege promulgate de președintele Vladimir Putin.

MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul
MAE român a anulat vizele mai multor cetățeni ruși. Care este motivul

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat că Ambasada României de la Moscova a revocat vizele a 14 cetățeni ruși care urmau să vină, luni, la București, la Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.  

Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber
Gheorghe Dincă ar putea ieși din închisoare mai devreme. După cât timp poate fi liber

Gheorghe Dincă, autorul crimelor din Caracal și cel care a înspăimântat România, a fost condamnat, în primă instanță, la 30 de ani de închisoare.