(P) O destinație de top pentru următoarea vacanță - Mauritius și frumusețile sale


Ultimul update: Joi 27 Februarie 2020 10:59
Data publicarii: Joi 27 Februarie 2020 10:52
Categorie: Advertoriale
advertorial

De departe o insulă exotică îndrăgită de turiștii de pretutindeni, Mauritius este o destinație de sejur exotic la care mulți visează.

Localizată la o distanță de 1000 km de Madagascar, aceasta impresionează prin apele cenușii și verdele frumos ce domină cea mai mare suprafață a sa.

Pentru că destinațiile interesante sunt căutate cu entuziasm de turiști din timp, cei care doresc să petreacă un concediu de vis pe o insulă exotică deosebită, plină de soare și verdeață, pot vizualiza ofertele turistice pe care agențiile le-au pregătit pentru noul an. Un reper pentru prețurile accesibile și diversitatea pachetelor disponibile este Ikaturism, o agenție pe placul românilor.

Mauritius, destinația de vacanță a românilor în 2020
Motivele pentru care Mauritius face parte din lista destinațiilor de vacanță în anul 2020 a celor mai mulți turiști sunt destul de evidente. Preferă insula pentru că are climă tropicală, dar și pentru că peisajele aici sunt pur și simplu răvășitor de frumoase.

O documentare în prealabil pentru a știe exact ce trebuie adăugat în bagaj este de preferat, pentru a avea la îndemână cele necesare, dar și hainele potrivite. Desigur, și acolo se regăsesc tot felul de magazine din care turiștii pot achiziționa atât cele de trebuință, dar și suveniruri deosebite.

În Mauritius relieful este de origine vulcanică, ceea ce reprezintă pentru mulți o surpriză deosebită. Întreaga insulă de fapt impresionează prin poziționare și peisaje. Cele mai multe dintre drumurile sale sunt situate pe coastă, astfel că turiștii pot admira și marea și muntele deodată.

Apa în Mauritius este caldă, plăcută, fără valuri, deci ideală pentru a petrece timp pe plajă. De știut că cele mai multe plaje aici sunt publice, deci există posibilitatea de a petrece timpul de relaxare acolo unde nisipul este mai fin.

Desigur, dacă dorința este de a vizita insula, atunci capitala este un loc în care trebuie ajuns. Este vorba despre Port Louis, un orășel am putea zice, destul de aglomerat, plin de forfotă. Despre atracțiile turistice, culturale și istorice sunt multe de zis. Dar care este farmecul când ofertele de la Ikaturism sunt suficient de accesibile pentru a le descoperi pe cont propriu?
 

Sursa: StirilePROTV

Tags: sejur exotic,

VIDEO PROTVPLUS.RO