(P) Carisolv- O varianta fara durere!

carisolv

Uneori ideea de a trata o carie aduce cu sine si frica de durere si de a fi in ipostaza de suferinta fizica. Desi se face anestezie in tratamentul tipic al cariilor, durerea inca mai poate sa apara si pacientii se tem de aceasta senzatie acuta si total neplacuta.

Inovatiile in domeniu au adus variante noi de tratare si de indepartare a cariilor intr-un mod nedureros, care bucura atat pacientii, cat si medicii dentisti. Primii pot sa vina relaxati in cabinetul doctorului, iar medicii se simt mai bine lucrand uneori cu aceste materiale.

Ingrijirea dintilor


Igiena dentara este poate prima pe lista importantei in preventia aparitiei cariilor. Se recomanda folosirea periutei de dinti intr-o maniera corecta, care poate sa fie invatata chiar de la medicul dentist, ce este intotdeauna dornic sa ofere astfel de informatii. In parodontologie tratamentul incepe cu igienizarea zonei bucale cu ajutorul periajului, airflow-ului si detartrajului. Parodontoza este o boala cu grave urmari, putandu-se ajunge chiar si la pierderea dintilor, de aceea este bine sa se tina cont de semne precum sangerari gingivale, miscarea sau dezvelirea dintilor. Pe langa periuta de dinti si pasta de dinti, este bine sa fie utilizate si atele dentare sau alte instrumente de curatare interdentara.


Carisolv- ce este?

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”


Desi ingrijirea poate sa fie facuta corect, uneori apar cariile si ele trebuie inlaturate. Invoatia din domeniu a adus substanta numita Carisolv, care indeparteaza cariile. Forma prin care face acest lucru este inmuierea tesutului cariat si apoi indepartarea sa prin metode mecanice de catre medicul dentist. Metoda aceasta lasa tesutul sanatos protejat, neafectandu-l in nici un fel. Astfel, tesutul necrotic este imediat indepartat si se ajunge si in locuri greu accesibile cu metodele clasice.


Beneficiile folosirii Carisolv


Este o metoda de orignine suedeza, conceputa de RLS Global, care are multiple beneficii in viata oamenilor:
• Ajuta accesarea locurilor greu de vazut sau lucrat
• Reuseste sa faca usoara vizita la medicul dentist din punct de vedere emotional
• Se intampla totul fara durere
• Are precizie, putandu-se observa usor unde este tesutul necrozat
• Curata cariile din fisuri
• De asemenea cariile profunde pot sa fie curatate cu succes
• Are adeziune mare a plombei ulterioare
• Se pastreaza intact testul sanatos
• Se indeparteaza precis tesutul cu probleme, fara spargerea celui sanatos
Indicatiile Carisolv
Este important de stiut si mentionat ca este o metoda ce poate sa fie utilizata doar in cabinetul medicilor dentisti si ca totul se face conform unor etape prestablite.
Compozitia este alcatuita din doua seringi care sunt de 2X2.5ml, un mixer static urmat de 10 tips-uri intraorale.

Citeste si: Paro – gama de produse de ingrijire dentara inovatoare importate în Romania in exclusivitate de Implant Division.


Concluzii


Folosirea Carisolv este o metoda pozitiva pentru pacienti, care nu mai indura durerea si unde uneori nu mai este necesara folosirea anesteziei. Medicii se pot bucura de rezultate de precizie si cu repararea dintilor cu carii mici sau ascunse. De asemenea se pot lucra mai multi dinti intr-o singura sedinta uneori.
 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.