(P) Beneficiile “aurului Marocului” pentru păr. Cum folosim uleiul de argan pentru un scalp sănătos și un păr bogat

Ultima actualizare: 29-06-2020 23:34
ulei de argan
Shutterstock

Stilul de viață modern presupune stres, oboseală, mâncat pe fugă și incorect, iar toate acestea se pot răsfânge și asupra sănătății părului.

De aceea, o îngrijire corectă a scalpului ne poate asigura un păr nu numai bogat și strălucitor, dar mai ales sănătos.

Îngrijirea pielii capului este la fel de împortantă ca și cea a părului, dacă vrem să avem o podoabă capilară sănătoasă. Iar un șampon care să ofere, pe lângă curațarea eficientă a părului, și o hrănire corespunzătoare a pielii este tot ce și-ar putea dori o femeie ocupată, cu multe responsabilități, care nu are foarte mult timp pentru tratamente cosmetice complicate.

Head & Shoulders vine și de această dată în sprijinul femeilor care vor să aibă un păr frumos și sănătos. După ce a oferit clienților săi formula anti-mătreață, care a ușurat atât de mult viața fiecăreia dintre noi, Head & Shoulders vine acum cu gama SUPREME VOLUME, o colecție de produse care ajută la îngrijirea părului în trei pași: curățare eficientă, hrănire și fără mătreță.

Pe lângă ingredientul anti-mătreață Piroctone Olamine și apa micelară, care ajută la o curățare în profunzime a părului, șamponul din această gamă mai conține și ulei de argan, supranumit și “aurul Marocului”. Și cine i-a dat acest nume a știut ce spune, pentru că arganul poate fi considerat un ingredient minune atunci când vorbim despre îngrijirea pielii și, implicit, a pielii capului.

Arganul este folosit din cele mai vechi timpuri de femeile din Maroc pentru a-și îngriji pielea și părul, însă abia în ultimele zeci de ani oamenii de știință au cercetat mai amănunțit fructele acestui copac ce crește pe suprafețe mari în Maroc, descoperind o plantă minune. Au aflat, de exemplu, că uleiul de argan este extrem de bogat în vitamina A, E și F, acizi grași mono și poli-nesaturați, acid linoleic și steroli și are proprietăți antioxidante mult peste medie. De aceea, a devenit un ingredient foarte des folosit în indutria cosmetică, atât în creme pentru îngrijirea pielii, cât și în diferitele produse pentru păr.

Așadar, un șampon care să conțină acest ingredient minune și care să aibă grijă de părul și scalpul nostru la o simplă spălare este produsul pe care trebuie să aibă în baie fiecare femeie.

Șamponul Head & Shoulders Supreme Volume face parte, alături de balsamul cu același nume și de soluția de prespălare Supreme Volume Micellar Cleanser, din gama Supreme Volume, tratamentul în trei pași de la Head & Shoulders pentru păr sănătos inspirat de îngrijirea pielii. Șamponul și balsamul fără siliciu conțin ingredientul antimătreață Piroctone Olamine, ingredient unic ce îmbunătățește starea generală a scalpului, acționând pentru evitarea uscăciunii părului, exfolierii și mâncărimii la nivelul pielii capului. Pentru rezultate remarcabile, cele trei produse, recunoscute la categoria premiată de îngrijire a pielii în cadrul Cosmopolitan Skin Awards 2019, se folosesc împreună.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO