Au tot ce au nevoie intr-o casuta pe roti, mare cat un dormitor. Are doar 12 metri patrati

Dată publicare: 07-01-2012 17:45
Dată actualizare: 28-10-2012 17:06


Ganditi-va o clipa la dormitorul cel mai mic din casa dumneavoastra. Si acum, imaginati-va cum ar fi ca intreaga locuinta sa incapa in el.

Un cuplu din Colorado a facut aceasta alegere imobiliara neobisnuita si apartamentul oamenilor din New York a fost schimbat cu o casuta minuscula, care are avantajul ca poate fi plasata oriunde. E pe roti si nu-i lipseste nimic din ceea ce gasim intr-o casa obisnuita, dar toate sunt in miniatura.

Cu totul, resedinta lui Ann si Darren are 12 metri patrati.

Modesti, stapanii isi numesc cuibul "proto-casuta" si o compara uneori cu o barcuta pe roti.

Cuceriti de proiect, Ann si Darren s-au apucat ei insisi de treaba si au realizat casuta dupa propriile planuri. I-a costat cam 25.000 de dolari. Dupa traiul in New York, adaptarea la noile conditii a impus cateva sacrificii. Prima a fost renuntarea la tot ce nu e strict necesar.

Incalzit si luminat cu ajutorul panourilor solare, spatiul e exploatat la maximum. Si-au gasit loc acolo totusi si un birou si un aparat pentru intarirea musculaturii.

Surprinzator, proprietarii nu dorm chinuiti pe o saltea meschina, ci au un pat chiar confortabil. Locuinta lor le-a dat idei si altora, desi oamenii recunosc ca nu oricine poate sta in asa ceva.

La urma urmei, intr-o lume cu atatea resedinte somptuoase, o astfel de casuta ne aminteste de cate lucruri nu avem de fapt nevoie.

Tags: inventii,


VIDEO PROTVPLUS.RO