ProTv la 13 ani! "Hai noroc ca sunt roman: Romania, te iubesc!"

×
Codul embed a fost copiat

Sub acest slogan, Pro Tv va avea de ziua sa un program cu totul si cu totul special. Corespondentii Stirilor Pro Tv s-au lasat cuceriti de romanii care au stiut sa vada oportunitatile chiar si in aceste vremuri tulburi si le-au cules povestile.


Acestea pot fi vazute pe 1 Decembrie. Si programele de divertisment vor fi la inaltime, Happy Hour se va transforma... in Happy Nation, iar in emisiunea "Dansez Pentru Tine" veti putea revedea live 13 momente care au facut istorie, de la ora 16:00.

Mamaliga este frate cu romanul! In plina criza mondiala, am decis sa recurgem la arma noastra secreta, alimentul traditional ce ne-a fost intodeauna alaturi in vremuri grele.

De data asta vom face insa chiar mai mult pentru a cadea din nou in picioare. Vom invata lumea cu mamaliga, bun de mare pret pe care-l vom exporta in toate marile capitale. Vom invata omenirea sa se descurce, sa treaca greul, sa se adapteze.

Citește și
Iulia Vantur si Cosmin Stan la Dansez pentru tine
Cele 13 momente spectaculoase de la"Dansez pentru tine"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Ziua buna se cunoaste inca de la prima ora la Pro Tv. Stirile Pro Tv aduc lumea toata la picioarele telespectatorilor. Ca romanul s-a nascut descurcaret, este deja un lucru de notorietate care nu mai are nevoie de nicio confirmare.

Paula Herlo, castigatoarea din acest an a premiului Emmy, prezinta povestea lui Cristi Pau, un roman care in mod surprinzator a transformat un esec in reusita.

In momentul in care a ramas somer in Spania, nu s-a resemnat si, cu bani imprumutati, a pus pe picioare o afacere extrem de profitabila. Aflati despre ce este vorba luni la Stirile Pro Tv.

De la Madrid mergem la New York. Acolo, Carmen Avram va face cunostinta cu Alex Ionescu. Un broker imobiliar convins ca nu va pierde niciun cent din cauza crizei pentru ca este este roman.

Cu ajutorul genelor de roman, Alex Ionescu, reuseste de 28 de ani sa-si atinga telul: 2 milioane de dolari pe an profit personal.

Sub sloganul "Hai noroc ca sunt roman: Romania, Te Iubesc!", Catalin Maruta devine gazda unui show special, difuzat intre 10:00 si 12:00 si mai apoi de la 13:00 la 15:00.

Dan Balan, Costel Busuioc, Linda Teodosiu, Rona Hartner si Ileana Lazariuc sunt doar cativa dintre romanii care ii vor povesti lui Maruta de 1 decembrie cum au cunoscut succesul prin talent, dar si noroc.

Ati auzit vreodata de Gigi Marga? Ei bine aflati ca traieste si este bine sanatoasa la New York. Cand a plecat din Romania, acum 23 de ani, a lasat in urma o tara, o viata, o cariera si un nume care, paradoxal, a supravietuit: cei din generatia ei si-o amintesc de pe scena si din revelioane in alb-negru.

Pentru cei care au venit dupa ea insa, numele Gigi Marga e doar o expresie intrata in folclorul urban. Povestea ei o veti afla luni intr-o noua editie speciala a Stirilor Pro Tv care va incepe la ora 15:00.

La ora 19:00, Andreea Esca va spune "Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti!" la 13 ani de Pro Tv. 13 ani de noroc, de succes, 13 ani in care Pro TV a implinit visurile a milioane de romani, le-a adus bucurie, i-a informat si i-a distrat deopotriva.

Dupa stirile de la ora 19:00, la PRO TV vine „Omul Paianjen 2", o pelicula care a depasit cu mult asteptarile celor mai exigenti dintre cinefili.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Romanii de peste hotare, la Stirile ProTV de 1 Decembrie
Romanii de peste hotare, la Stirile ProTV de 1 Decembrie

Corespondentii Stirilor Pro TV au descoperit anul acesta romanii care o fac lata in intreaga lume, in ciuda vremurilor nesigure. Din Spania si pana la New York si in Siria, romanii sunt pretutindeni.

Cele 13 momente spectaculoase de la
Cele 13 momente spectaculoase de la"Dansez pentru tine"

Toti fanii emisiunii "Dansez pentru tine" au retrait emotiile si bucuriile editiilor de pana acum, prin cele mai spectaculoase 13 momente.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.