ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Peste 6 milioane si jumatate de romani au urmarit prima semifinala

×
Codul embed a fost copiat

Editia “Romanii au talent” de vineri, 5 aprilie, este semifinala cu cele mai bune cifre de la lansarea emisiunii si pina acum.

Sezonul al treilea al show-ului de entertainment “Romanii au talent” aduce un record si la nivelul cifrelor de audienta inregistrate la editiile live, emisiunea de vineri, 5 aprilie, obtinind cele mai bune cifre inregistrate pina acum in semifinale, inca de la lansarea emisiunii.

Telespectatorii s-au asezat comod in fata micilor ecrane, iar ProTV s-a instalat si el din nou pe primul loc in topul audientelor, obtinind cifre de audienta uluitoare.

Peste 6 milioane si jumatate de romani au urmarit prima semifinala din acest sezon in minutul de maxima audienta de la 21.21, inregistrind in acel moment audiente de 13 ori mai mari decit Antena 1. (ProTV: 35 puncte de rating si 54,7% cota de piata, Antena 1:2,6 puncte de rating si 4% cota de piata).

Audienta medie inregistrata de emisiune pe tot parcursul ei (20.30-00.07) a anihihat competitia, ProTV situindu-se la distranta uriasa fata de urmatoarele clasate, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citește și
Vlad Grigorescu
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Mentalistul Vlad Grigorescu a oferit un moment de magie exceptional
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea audiente de 6 ori mai mari decit Antena 1. In timp ce ProTV inregistra 25,3 puncte de rating si 53,7% cota de piata, Antena 1 obtinea doar 4,0 puncte de rating si 8,6% cota de piata.

La nivelul publicului din intreaga Romanie, diferenta este si mai mare, ProTV inregistrind 26,5 puncte de rating si 47,9% cota de piata, fiind urmarita pe tot parcursul ei de peste 5 milioane de roamni, in timp ce Antena 1 se clasa abia pe locul al treilea dupa Kanal D cu 3,3 puncte de rating si 5,9% cota de piata.

ProTV se situeaza tot in fruntea clasamentului si la nivelul intregului public din mediul urban, cu 24,4 puncte de rating si 46,6% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 3,9 puncte de rating si 7,4% cota de piata.

Fie ca au cantat la acordeon, sau cu vocea, au prezentat numere de dans irlandez, acrobatii cu bicicleta sau cu tacul de billiard, au interpetat melodii din repertoriul clasic sau au prezentat momente speciale de parkour sau ventrilocie, cele 12 numere cu care s-au prezentat primii semifinalisti au incercat sa impresioneze pentru a putea ajungea in marea finala din 10 Mai.

Cea care s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor publicului obtinind cel mai mare numar de voturi a fost Gabriela Artene din Iaşi, doamna care la 58 de ani a demonstrat ca niciodata nu este prea tirziu pentru a-ti implini un vis.Momentul de muzica clasica oferit de Gabriela Artene a fost in opinia Andrei “ca un pansament la suflet”, in timp ce Mihai Petre a marturisit ca apreciaza “momentele care reusesc sa te duca in alta lume”. “Ceea ce mi se pare cu adevarat minunat este ca un neprofesionist reuseste sa ofere un astfel de moment”, a completat Andi seria vorbelor de incintare pe care juriul i le-a adresat doamnei cu voce de soprana la finalul numarului sau.

Unul dintre numele care i-a ridicat pe cei 3 jurati in picioare si a adus publicul in delir a fost numarul de magie si mentalism al lui Vlad Grigorescu, un tinar de 26 de ani din Bucuresti care a fost trimis in urma voturile publicului direct in finala.

“Am asistat la un moment de magie” a spus extaziat Pavel Bartos, iar Andi Moisescu a declarat plin de incintare: “am asistat la un moment exceptional de entertainment!”. La rindul lui, Mihai Petre a tinut sa precizeze ca apreciaza capacitatea lui de a interactiona cu publicul, de a uimi la final si de a prezenta numere de magie absolut unice. Andra a ramas pur si simplu fara cuvinte in urma prestatiei lui si a indemnat publicul sa-l voteze, iar telespectatorii i-au urmat indemnul si l-au trimis direct in marea finala de pe 10 Mai.

Pentru ocuparea locului al treilea si un loc in finala lupta s-a dat intre Orheanu Stefan de 13 ani cu al sau numar de dans irlandez si momentul de acordeon clasic oferit de Ghenadie Rotari.

Reusind sa impresioneze prin tehnica, prin pasiune si munca sa, fiind primul moment al serii pe care Andra l-a declarat preferatul sau, numarul de dans irlandez al lui Stefan Orheanu a obtinut doar unul din cele trei voturi ale juriului. Andi Moisescu si Mihai Petre au considerat ca cel care merita sa mearga mai departe in finala este Ghenadie Rotari, tinarul de 21 de ani, din Chisinau care a reusit sa primeasca numai cuvinte de lauda din partea celor 3 jurati. Andra a indemnat din nou sala la vot, spunind ca ea insasi va vota talentul lui Ghenadie Rotari, in timp ce Mihai Petre a zis “genial si atit. Eu te vreau in finala si cred ca romanii au nevoie de tine!”. Andi Moisescu a mers mai departe si a declarat ca ar plati oricind bilet pentru el si toti prietenii lui numai sa il vada si sa il asculte cintind. “Mi-as dori sa platesc bilet pentru un festival international de jazz de care esti foarte aproape!”, a incheiat Andi.

Astfel, in urma deciziei juriului si a voturilor telespectatorilor, in finala vor merge Artene Gabiela, Vlad Grigorescu si Ghenadie Rotari.

Chiar daca nu au trecut mai departe - tinerii de la Parkour Oradea cu miscarile lor surprinzatoare, Zoltan Martonoş cu momentul sau de space painting, dansatorii de la UST Freestylers Crew, ventriloaca Zvobodă Crina, energii frati din Trupa Maria, uluitorul Gabi Vişoiu sau altfel spus, Mr. Perfect cu numarul sau de biliard artistic, Dobîrceanu Mihai, tinarul care si-a vindul laptopul ca sa vina la Bucuresti pentru a prezenta un numar electrizant de dans sau Kiss Roland, tinarul care a oprit in loc inima juriului si a publicului cu ale sale acrobatii cu bicicleta – toti au facut spectacol pe scena de la ”Romanii au talent” si au prezentat numere care vor ramine in istoria emisiunii.
 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Gabriela Artene l-a dus pe Mihai
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Gabriela Artene l-a dus pe Mihai "intr-o alta lume" cu vocea ei

In momentul in care Gabriela Artene a inceput sa cante, toata lumea a tacut pentru a-i asculta vocea care "te duce intr-o alta lume", asa cum a spus si Mihai.

ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Mentalistul Vlad Grigorescu a oferit un moment de magie exceptional
ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Mentalistul Vlad Grigorescu a oferit un moment de magie exceptional

Mentalistul Vlad Grigorescu a aratat tuturor ca nu este mai prejos decat Cristian Gog.

ROMANII AU TALENT, prima semifinala. Cine sunt primii trei concurenti calificati in marea finala
ROMANII AU TALENT, prima semifinala. Cine sunt primii trei concurenti calificati in marea finala

Vineri a fost prima semifinala live la "Romanii au talent" si alegerea n-a fost deloc usoara. 12 concurenti s-au intrecut in talente, ca sa-i convinga pe telespectatori sa ii voteze si sa mai urce inca o data pe scena.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.