Madonna a lesinat de doua ori in timpul concertului de la Sofia!

02-09-2009 00:00


Madonna

Faptul ca Madonna are un regim strict nu reprezinta un secret pentru nimeni, insa nimeni nu si-a imaginat ca va ajunge sa isi piarda cunostinta pe scena. Din pacate, acest lucru pare sa se fi intamplat in timpul concertului din Bulgaria, de doua ore.

Madonna pare sa-si fi pierdut cunostinta, pentru cateva secunde, in timpul melodiei "Holiday". Ajutata de unul dintre dansatori, cantareata si-a revenit repede si nu si-a intrerupt show-ul.

Numai ca, in timpul piesei "Spanish Lesson", s-a intamplat din nou.

In ziua concertului din Bulgaria, Madonna a avut parte de un program infernal: imediat ce a ajuns la aeroport diva a mers direct in sala de fitness, apoi a urmat o repetitie generala de doua ore, totul pe o caldura insuportabila, dupa care inapoi in sala de fitness.

Desi a fost sfatuita sa-si amane urmatoarele concerte pe care le va sustine in Israel, Madonna nu a acceptat nici o schimbare in programul initial al turneului "Sticky & Sweet".

"Madonna a trebuit sa stea sa se odihneasca mai mult decat de obicei, intre piese. Nu a vrut sa opreasca turneul si nici sa-si amane celelalte concerte dupa aceasta intamplare, desi doctorii i-au sugerat acest lucru. Este prea obosita si anemica. Dar este incapatanata si nici nu a vrut sa auda de vreo amanare. A zis ca se va odihni dupa concertele din Israel", a declarat o sursa din stafful vedetei.

Vezi momentul in care diva si-a pierdut echilibrul pe www.profm.ro

Potrivit unui comunicat oficial de pe site-ul cantaretei, totul ar fi fost regizat!

Tu ce crezi? A fost regie sau turneul a epuizat-o pe Madonna?

Sursa: The Sun

Tags: madonna,

VIDEO PROTVPLUS.RO