Fetele House of Fun se lanseaza in muzica si dans la MTV!

14-04-2010 00:00


Wilmark

Joi, 15 aprilie, de la ora 19.00, Wilmark si Matteo le invata pe Flavia, Alina si Mihaela sa danseze si sa cante, numai la MTV House of Fun!

Totul porneste de la faptul ca Mihaela si Alina o surprind pe Flavia in living unde isi exerseaza calitatile de dansatoare. Din pacate insa, Flavia nu este prea priceputa la acest capitol, iar cele doua colege ale ei nu-si pot ascunde zambetele. Ele se amuza pe seama nepriceperii Flaviei la dans si fara sa realizeze o fac pe Flavia sa se simta prost.

Mihaela si Alina isi dau seama de greseala facuta si vor sa isi ia intr-un fel revansa fata de ea. Pun mana pe telefon si il suna pe Wilmark despre care stiu ca este un foarte bun instructor de dans si in care isi pun sperantele ca ar putea-o invata si pe Flavia. De fapt, daca stau bine sa se gandeasca nici ele nu sunt chiar atat de bune dansatoare, asa incat, niste lectii de dans nu le-ar prinde rau nici lor.

Wilmark primeste cu incantare propunerea fetelor si le primeste cu bratele deschise la antrenamente.

Wilmark si Matteo le invata pe fetele din casa distractiei sa cante si sa danseze joi, 15 aprilie, de la ora 19.00, numai la MTV House of Fun!

 

Sursa: MTV

Tags: mtv, wilmark,

VIDEO PROTVPLUS.RO