Madonna: pretentiile reginei muzicii pop! Ordinul se executa, nu se discuta

24-08-2009 00:00

"Tavanul cabinelor sa fie acoperit cu matase alba, iar in culise imi doresc sala de masaj si cabina de dus cu hidro-masaj". Acestea au fost doar cateva dintre directivele divei blonde pentru concertul de la Bucuresti.

Organizatorii evenimentului nu au avut timp nici sa respire si au dat de inteles ca regina pop a fost pazita 24 de ore din 24.

Zona de backstage, unde Madonna a fost "cazata", s-a transformat intr-un hotel de lux. Artista i-a anuntat ca isi doreste 500 de scaune cu mesele aferente, 30 de canapele plus 500 de trandafiri albi si rosii in cabine.

De asemenea, a vrut sa beneficieze de o zona uriasa de catering, pentru care au fost inchiriate cinci cuptoare uriase, industriale.

Alte 34 de persoane, care fac parte din echipa artistei, intre care un antrenor de fitness, un bucatar italian, un designer de interior sau un terapeut, i-au fost alaturi.

De protectia Madonnei s-a ocupat o firma specializata care si-a antrenat oamenii in Israel, pentru evenimente de anvergura.

Si nu au fost singurele pretentii. In turneul pe care l-a inceput in Europa, Sticky & Sweet Madonna a mai cerut urmatoarele de la supusi: neaparat DOAR apa Kabbalah sfintita si imbuteliata, 1370 de prosoape fix, 20 de linii telefonice permanente, mancare japoneza, sa fie aparata de femei si nimeni sa nu fumeze in preajma ei.

Tags: madonna,


VIDEO PROTVPLUS.RO