Horoscop zilnic 8 mai 2014. Taurii au parte de o dragoste noua. Balantele isi rezolva problemele la munca

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 8 mai 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Taurii au parte de o dragoste noua, iar Balantele isi rezolva problemele la munca.

TAUR
Se poate sa va treziti cu o oferta de lucru sau poate trebuie sa dati raspunsul daca vi s-a propus mai demult sa luati parte la un nou proiect. O noua dragoste pentru cei singuri, iar cei care sunt intr-o relatie conjugala se vor intelege mai bine, se vor pune de acord in toate privintele.

GEMENI
Ati putea revizui niste acte, un contract, sa cereti niste bani in plus sau sa vi se reduca obligatiile, orele de munca, sa va mai luati inca un job. Se contureaza mai multi bani de la serviciu si o sa va relaxati pentru o vreme, o sa va descurcati cu toate.

RAC
O sa interactionati cu niste parteneri de afaceri in vederea unui contract care v-ar asigura bani pe o perioada mai lunga de timp si o sa va mearga bine. Foarte posibil rendez vous si o sa dati cartile pe fata, o sa scoateti la iveala un adevar.

LEU
Se poate sa le cereti unele inlesniri celor de la banca si sa amanati plata unei rate sau poate le cereti niste bani in avans, un credit de nevoi personale. O sa fiti impaciuitori cu cineva care va tot cere diverse lucruri, fara sa ofere nimic in schimb si poate calmati situatia.

Citește și
Orientul Mijlociu fierbe. Uciderea liderului Hezbollah lasă Occidentul neputincios în timp ce Israelul urmărește victoria

FECIOARA
O sa duceti munca de lamurire cu colegii sa se tina de treaba, sa vina la program si sa trageti la aceeasi carutza, pentru ca altfel nu v-alegeti cu nimic bun. Va cauta cineva care vrea un sfat de la voi, o incurajare sau doar sa va vedeti, ca-i e dor de voi, si va duceti.

BALANTA
Se pare ca o sa aflati vesti bune si mai putin bune, dar veti gasi solutiile cele mai potrivite cu situatiile in care va veti afla. Pot surveni unele probleme de sanatate si e de mers la doctor sa nu apara complicatii.

SCORPION
Ar mai fi inca putin de asteptat pana sa vina si promovarea, o sa fie multa munca, dar sefii or sa va aprecieze eforturile cumulate. O sa puteti legaliza un act, sa luati un imprumut de la banca, sau sa mergeti mai departe cu niste studii, poate scrieti o carte.

SAGETATOR
E posibil sa incasati niste bani si s-aveti totodata si plati de facut, rate, facturi, impozite si vedeti daca mai ramane ceva si pentru micile placeri. Intalnire cu cineva care o sa va faca un cadou, va scoate la plimbare, sa luati masa in oras, sa vedeti o piesa de teatru.

CAPRICORN
Se vine cu o oferta de lucru, poate fi si o numire in functie, care o sa va dea mult de furca, doar sunteti obisnuiti cu munca de durata. O sa reduceti pe cat posibil cheltuielile, aveti un obiectiv de atins si va trebui sa faceti economii.

VARSATOR
Un castig - pot sa apara de undeva niste bani si sa platiti o asigurare, sa va luati un abonament la o sala de sport, la spa si sa va deconectati. O sa aveti prilejul sa va spuneti punctul de vedere in privinta relatiei sentimentale ca sa mai lase fiecare de la el.

PESTI
S-ar putea sa luati o decizie referitoare la profesie, poate acceptati un job nou sau veti reinnoi un contract, daca lucrurile merg bine la actualul serviciu. O sa va puteti impaca, dupa ce veti avea niste explicatii, cu cineva fara de care, nu puteti concepe viata.

BERBEC
Intalnire de afaceri, initiativele, opiniile voastre vor fi destul de bine primite de catre sefi, si-o sa puteti bate palma pentru un proiect care-o sa v-aduca bani. V-ati putea aranja un sejur la o vila, un hotel, o statiune turistica si va duceti in week-end sau in vacanta.

Articol recomandat de sport.ro
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Eclipsele din aprilie ne pun bete in roate la capitolul relatii si finante
Horoscop cu Neti si Elena: Eclipsele din aprilie ne pun bete in roate la capitolul relatii si finante

Eclipsa de pe 15 aprilie, pe fenomenul de luna plina, ne da de furca in special in relatiile de cuplu. Trebuie sa fim atenti la intretinerea relatiei in curs sau chiar la resuscitarea ei.

Recomandări
Alertă în România. Ploile masive ale ciclonului Ashley vin în același timp cu viitura de pe Dunăre. Sfaturi pentru populație
Alertă în România. Ploile masive ale ciclonului Ashley vin în același timp cu viitura de pe Dunăre. Sfaturi pentru populație

Ploi abundente și vijelii aduse de ciclonul mediteraneean vor mătura până luni toată țara, de la vest la est. Pe alocuri vor cădea și 80 de litri pe metru pătrat.  

Pistolarul care voia să spargă o bancă la Iași a ajuns cu arma până într-un sediu AUR din Hunedoara. Ce a urmat
Pistolarul care voia să spargă o bancă la Iași a ajuns cu arma până într-un sediu AUR din Hunedoara. Ce a urmat

Incident la sediul partidului AUR, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți.  

Incendiu violent la un depozit de mobilă în Timiș: ”Erau flăcările cât blocul”. ”Ardeam toți!”
Incendiu violent la un depozit de mobilă în Timiș: ”Erau flăcările cât blocul”. ”Ardeam toți!”

S-a dat alarma sâmbătă noapte în comuna Dumbrăvița, de lângă Timișoara, după ce un depozit cu materiale pentru mobilă a luat foc.