Horoscop zilnic, 7 august 2015. Leii isi fac planuri de casatorie, iar Balantele pleaca in vacanta

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa putem rezolva probleme de serviciu si sa ne ramana timp si chef sa plecam pe undeva la aer. Vibratia zilei este 7 si o sa intelegem sensul ascuns al unor intamplari.

Horoscop 2015 LEU
O sa demarati un proiect, incepeti o viata noua, poate va mutati la alta adresa, va casatoriti, o sa deveniti parinti, apar schimbari majore. Se poate sa primiti niste bani, o veste buna, o invitatie in oras, pare sa fie o surpriza placuta.

Horoscop 2015 FECIOARA
Se poate sa ajungeti, in sfarsit, la niste rude, sau colegi de breasla care va cheama la un gratar si o sa fie o revedere emotionanta. O sa-i includeti in programul acestor zile pe toti cei cu care nu v-ati mai vazut de mult ca ati absentat de la intalnire

Horoscop 2015 BALANTA
Va intoarceti buzunarele pe dos sa vedeti de ce bani dispuneti sa plecati intr-o drumetie, sa schimbati peisajul, sa le faceti o surpriza placuta alor vostri. Va intalniti cu prietenii sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau sa stati la o parola, sa va faceti planuri de o minivacanta. 

Horoscop 2015 SCORPION
Va faceti program de vizite, plimbari in afara orasului, poate si a tarii daca va permiteti acest lucru si o sa aveti cateva zile sa va revigorati. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care sa fie alaturi de voi, sa formati un cuplu asa cum v-ati dorit. 

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Horoscop 2015 SAGETATOR
O sa luati parte la diverse mondenitati si se pot lega relatii de prietenie, de afaceri, poate primiti o oferta de lucru pe o pozitie mai sus decat cea pe care va aflati acum. Cineva de care va este dor poate "zbura" pana la voi, macar pentru o zi, doua, daca nu are mai mult timp liber sau bani.

Horoscop 2015 CAPRICORN
Se observa o mai buna colaborare cu anturajul de la slujba si or sa va laude sefii, e rost de promovare si or sa apara si satisfactiile financiare. Poate luati legatura pe net cu cineva care practica sportul vostru preferat sau o indeletnicire care va deconecteaza.

Horoscop 2015 VARSATOR
Se poate sa lasati pe luni o negociere de afaceri si va dati intalnire cu prietenii, cu rudele apropiate, sa va puneti la curent cu noutatile. Apare cineva in viata voastra sentimentala si o sa puneti capat singuratatii, puteti ajunge - rapid - si la casatorie.

Horoscop 2015 PESTI
O sa investiti niste bani in locuinta, sa o reamenajati, sau sa va mutati chiar, ca poate vi se mareste familia, o sa fie un motiv de bucurie. Se pare c-ati pus deoparte niste bani pentru o nunta la care va duceti maine, poimaine, sa fiti alaturi de niste prieteni dragi. 

Horoscop 2015 BERBEC
Va reusesc acele demersuri care tin de afaceri, deplasari, de inscrierea la concurs, dar ati putea pleca si la distractie mai spre dup-amiaza, diseara. Relatia de cuplu promite sa fie armonioasa, poate si pentru ca veti petrece cateva zile departe de casa, la mare, la munte.

Horoscop 2015 TAUR
Se pare c-o sa va puneti de acord cu niste rude sau un fost partener de cuplu in privinta unei proprietati si-o sa mergeti la notar sa parafati actele. Mare parte din timp il veti dedica activitatilor gospodaresti, si plimbarea o lasati poate pe maine, ca sa va tihneasca.

Horoscop 2015 GEMENI
Ar putea sa va intre in cont acei bani pe care-i asteptati de multa vreme si sa o luati din loc spre o statiune de agrement, sa va deconectati. Se poate sa vina un musafir de departe si pe care sa-l gazduiti o zi, doua, sa povestiti cate-n luna si in stele.

Horoscop 2015 RAC
Se prea poate sa luati o suma importanta de bani si sa faceti niste achizitii de toata frumusetea, pentru casa si ai vostri. Se poate sa va pregatiti de un eveniment festiv, si sa plecati de azi, daca are loc in alt oras, din tara sau din strainatate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.