Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2014. Sagetatorii au parte de romantism, iar Varsatorii ar putea primi o marire de salariu

Ultima actualizare: 27-11-2014 06:58
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2014. Sagetatorii au...
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2014. Sagetatorii au...

Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Se anunta o zi buna pentru Sagetatori, care vor petrece momente de romantism alaturi de persoana iubita, iar Varsatorii si Scorpionii pot primi o marire de salariu.

SAGETATOR

Porniti in forta un demers ca sa aveti timp pana la sfarsitul saptaminii sa luati o aprobare, banii care vi se cuvin sau alte avantaje de care aveti atata nevoie. Se poate sa primiti un cadou ori sa va invite cineva la o cina romantica, e momentul marilor iubiri.

CAPRICORN

Incep sa se lamureasca niste aspecte care v-au tinut incordati si v-au blocat ascensiunea in mediul profesional acum insa aveti solutii si-o sa apara si succesul. O intalnire emotionanta si viata voastra sentimentala poate lua o turnura fericita, sa va asezati la casa voastra.

VARSATOR

O sa va puneti toata priceperea la bataie sa organizati un eveniment care sa va creasca la un moment dat cota valorica, sa intrati intr-o alta liga si ca bani. Se pare ca va aflati deja pe o lista de promovare si pana vineri puteti primi confirmarea, o functie, un salariu marit.

PESTI

Veti putea legaliza o situatie si o sa va gasiti de lucru, daca asta cautati, sau o sa aveti dreptul sa va inscrieti la niste cursuri de specializare sau poate va luati casa. O sa conteze participarea voastra la o sedinta, negociere, intr-un juriu, poate, ca sa se ia niste decizii corecte.

BERBEC

Se poate sa primiti o oferta de lucru, de colaborare cu cineva din strainatate si sa-ncepeti o afacere care sa v-aduca prosperitate pana la vara viitoare. S-ar putea sa va intre niste bani care sa va scoata dintr-o incurcatura financiara, sa va eliberati de niste datorii.

TAUR

Insistenta voastra o sa dea roade, vi se parafeaza un act, vi se acorda un credit sau un castig de cauza intr-un proces, redobinditi niste bani, bunuri, o custodie. Cineva incearca sa va convinga de nevinovatia sa intr-o chestiune fie sentimentala, fie de ordin profesional si-o sa capete credit din partea voastra.

GEMENI

Or sa va reuseasca demersurile care tin de legalizarea unei situatii familiale sau din sfera profesionala, o sa puteti avansa cu toate acele lucruri care v-au tinut pe loc. O problema de sanatate se rezolva si o sa va recapatati tonusul, starea de optimism si o sa se refaca armonia in familie.

RAC

Intalnire de afaceri si o sa obtineti ce v-ati propus, totul e sa dati dovada de un plus de diplomatie sa mearga lucrurile mai usor, nu care cumva sa bata in retragere coechipierii. Se poate sa aflati dedesubturile unei situatii care v-au dat batai de cap si abia acum sa aveti o solutie salvatoare.

LEU

Poate va faceti curaj sa cumparati niste lucruri in rate sau cu banii jos, asta in functie de buget si sa va puneti casa la punct ori masina sau va luati ceva nou. E posibil sa luati niste bani de la serviciu sau dintr-o colaborare si sa cumparati ce-aveti pe lista de prioritati.

FECIOARA

O s-apara cineva in viata voastra sentimentala si o s-aveti cu cine sa va bucurati, sa aveti pentru cine sa munciti si sa faceti multe alte lucruri. Se poate sa-si faca efectul un tratament si sa puteti aduce pe lume un copilas, daca asta era durerea voastra.

BALANTA

Ati putea prelungi un contract si sa va asigurati banii pentru cheltuieli sau sa va duceti la alt serviciu daca va multumesc conditiile de-acolo. S-ar putea sa cheltuiti o suma importanta de bani pentru aparatura electrocasnica sau va cumparati o masina, ceva scump, oricum.

SCORPION

Se va lua o decizie la nivel de sefi si o sa va capatati un titlu, o functie, un salariu marit si-o s-aveti mai multe resonsabilitati de-acum incolo. Poate va luati bilete de calatorie, sa petreceti sarbatorile acolo unde va place cel mai mult si poate le gasiti la un pret modic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO